France Football: Ο Μέσι με τη φανέλα της Παρί (pic)

France Football: Ο Μέσι με τη φανέλα της Παρί (pic)sdimolitΔευ, 02/08/2021 - 18:36

Το γαλλικό περιοδικό France Football έντυσε τον Λιονέλ Μέσι με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν με τις φήμες για αποχώρηση του από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι να οργιάζουν!

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει τον Μέσι στο Παρίσι και θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να αλλάξει φανέλα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού «France Football» έντυσε τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Νεϊμάρ σε περίπτωση που αποχωριστεί στο φιλαράκι του Κιλιάν Εμπαπέ, θα ξανασμίξει το παλιό του φίλο που διασκέδαζαν το ποδόσφαιρο στη Βαρκελώνη.

«Ο κρυφός άσος της Παρί» είναι ο τίτλος του τελευταίου τεύχους, το οποίο επικεντρώνεται στον ρόλο που μπορεί να παίξει ο Νεϊμάρ στην απόφαση του Μέσι. Το σίριαλ Μέσι θα συνεχιστεί και φέτος...

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Το γαλλικό περιοδικό France Football έντυσε τον Λιονέλ Μέσι με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν με τις φήμες για αποχώρηση του από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι να οργιάζουν! Article publish on Δευ, 02/08/2021 - 18:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα