Fortnite: Σύγκρουση με τον κόσμο του Borderlands φέρνει νέο event

Claptrap...on your back!

To Fortnite και το Borderlands συγκρούονται και φέρνουν τους Claptrap, Psycho και το Pandora Rift Zone, μαζί με πολλά άλλα, στο νέο event του Fortnite, "Fortnite X Mayhem", που γιορτάζει την επερχόμενη κυκλοφορία του Borderlands 3.

Έχοντας ανακοινωθεί από το Fortnite, το Fortnite X Mayhem event,

θα τρέχει από σήμερα, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες θα "πυροβολούν και θα loot-άρουν τον δρόμο του Pandora Rift Zone, θα ολοκληρώσουν θεματικά Challenges για δωρεάν rewards και θα πάρουν το Psycho Bundle από το shop."

Mayhem has come to Fortnite. #FortniteXMayhem

Jump into the patch notes: https://t.co/N8q6DPehwhpic.twitter.com/YZt0GJsJDu

Fortnite (@FortniteGame) August 27, 2019 Tο Psycho bundle κοστίζει 2,000 V-Bucks και περιέχει ένα Psycho Skin, τον Claptrap ως Back Bling και ένα θεματικό Pickaxe.

To Pandora Rift Zone εμφανίζεται στον χάρτη και φέρνει το Borderlands στο Fortnite. Επιπροσθέτως, οι παίκτες στο Rift Zone, που δεν δέχονται damage για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν να παράγουν shield. Βέβαια αυτές δεν είναι οι μόνες εκπλήξεις που μας περιμένουν.

To Borderlands εισχωρεί επίσης στο Fortnite Creative, με νέα Prefabs, για να ξεκινήσουν τα προεόρτια του Borderlands 3.

Τέλος, οι παίκτες θα μπορέσουν να κάνουν redeem το δωρεάν Welcome to Pandora Challenge Bundle, που περιλαμβάνει rewards, όπως τα Mayhem Wrap, Vault Hunter Banner, Psycho Spray και Crunk Bunny Spray.

Μην ξεχνάτε ότι έγιναν νύξεις για το crossover λίγες ώρες νωρίτερα, καθώς μια φωτογραφία από το Fortnite έκρυβε μέσα της έναν psycho του Borderlands.

Το timing του event αυτού είναι, φυσικά, εξαιρετικό, καθώς το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 και στο Google Stadia, σε μια επόμενη ημερομηνία.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Πρώτο ρεκόρ για τον Ninja στο Mixer Πώς αντέδρασαν οι streamer του Twitch στην μετακόμιση του Ninja; O Ninja χωρίζει με το Twitch για τα μάτια του Mixer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα