Fortnite Chapter 2: Όλες οι νέες περιοχές στον ολόφρεσκο χάρτη του παιχνιδιού

Νέο και παλιό μαζί.

To Chapter 2 του Fortnite έφερε μαζί του έναν νέο χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε από την αρχή. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε και ορισμένες παλιές, γνώριμες τοποθεσίες, που δεν τις κατάπιε η μαύρη τρύπα.

Πάμε να δούμε μαζί λοιπόν όλες τις περιοχές που υπάρχουν στο Season 1 του Chapter 2 και μια μικρή περιγραφή για την κάθε μια από αυτές.

Παλιές
τοποθεσίεςRetail Row
Τώρα καθαρό από τα ζόμπι, η Retail Row εξακολουθεί να είναι ένα μέρος ευρύχωρο γεμάτο εμπορικά κτήρια, ιδανικό για snipe-off.

Pleasant Park - To συνεχώς παρόν συγκρότημα κατοικιών και το γήπεδο ποδοσφαίρου επιβίωσαν για την 11η σεζόν, δίνοντας στους παίκτες μια πολύ γνώριμη περιοχή προσγείωσης.

Salty Springs - Άλλο ένα θαύμα που επιβίωσε, η γεμάτη δέντρα γειτονιά και τα σπίτια που περιμένουν να καταστραφούν εκ νέου.

Νέες περιοχές

Steamy Stacks - Η μονάδα παραγωγής ενέργειας από το trailer του παιχνιδιού, είναι ένας λαβύρινθος από κτίρια και στενούς διαδρόμους.

Holly Hedges - Πιστό στο όνομά του, αυτή είναι μια νέα περιοχή με άφθονη φυλλώδη κάλυψη μεταξύ των σπιτιών της, καθιστώντας την έναν τύπου λαβύρινθο.

Sweaty Sands - Μια παραθαλάσσια πόλη στα βορειοανατολικά που περιέχει ένα πολυώροφο ξενοδοχείο. Αυτό προσφέρει μεγάλη πρόσβαση τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα, γεγονός που μπορεί να την κάνει ένα δημοφιλές σημείο προσγείωσης.

Lazy Lake - Χωρίς να έχει μεγάλη διαφορά από το Pleasant Park, αν και με περισσότερη ατμόσφαιρα Ikea, αυτή είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα σημαντικό κτίριο στο κέντρο της και πολλά σκάφη για να ταξιδέψετε στο ποτάμι.

Misty Meadows - Μια πόλη με γεύση Δυτικής Ευρώπης που βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά, στα νότια του χάρτη.

Slurpy Swamp - Το φαινομενικό εργοστάσιο εμφιάλωσης για την Slurp Co, την εταιρεία πίσω από το Slurp Juice, είναι ένα εργοστάσιο που βρίσκεται πάνω από ένα βάλτο.

Weeping Woods - Κατασκευασμένο κυρίως από δέντρα, το Weeping Woods είναι ένα χρυσωρυχείο για sneak attacks ... μέχρι να φτάσετε στο κεντρικό σημείο, όπου μερικά ευρύχωρα ξύλινα κτίρια θα δημιουργήσουν ένα δικαιότερο πεδίο μάχης.

Craggy Cliffs - Μια στέγη παραθαλάσσια, εύκολα προσβάσιμη από τα καινούργια σκάφη του παιχνιδιού, αυτή η πόλη είναι χτισμένη σε πολλαπλά επίπεδα, καθιστώντας την ιδανική για death-from-above επιθέσεις.

Dirty Docks - Μια άλλη παράκτια περιοχή, αυτές οι αποβάθρες είναι πιο απλές από την περιοχή Cliffs, εκτός από δύο γερανούς, οι οποίοι θα είναι τέλειοι για πάρκουρ και πόνο.

Frenzy Farm - Ένα παραδοσιακό ράντσο στο ηλιοβασίλεμα, γεμάτο με μικροσκοπικά χωράφια καλαμπόκι που σας αφήνουν να ζήσετε τον πραγματικό τρόμο της αγροτικής ζωής.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo Chapter 2 του Fortnite είναι τώρα διαθέσιμοFortnite Chapter 2 - Cinematic TrailerFortnite: Οι παίκτες πιστεύουν ότι αποκωδικοποίησαν τα νούμερα της μαύρης τρύπας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα