Formula 1: Νικητής ο Νόρις στο Sprint Race του Μαϊάμι

Ο Λάντο Νόρις κέρδισε τον αγώνα σπριντ στο Μαϊάμι, που ήταν γεμάτος συγκρούσεις και διεξήχθη σε μια μεικτή πίστα (βροχή-στεγνή), με τη McLaren να κάνει το «1-2» και τον Βρετανό να μειώνει το προβάδισμα του συναθλητή του Όσκαρ Πιάστρι στους 9 εννέα βαθμούς.

Ο Λιούις

Χάμιλτον της Ferrari, νικητής του πρώτου σπριντ της σεζόν στην Κίνα, τερμάτισε τρίτος, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να ηγείται στους τελευταίους γύρους, πριν αποχωρήσει στο τέλος.

Αντίθετα, η Ferrari του Σαρλ Λεκλέρ δεν αγωνίστηκε στον αγώνα σπριντ

Η έναρξη του αγώνα σπριντ καθυστέρησε λόγω έντονης βροχόπτωσης στον διεθνή αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού.

Ο Ολλανδός τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν παραλίγο να χτυπήσει στον τοίχο κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού, αλλά απέφυγε οριακά τη σύγκρουση.

Ο Φερστάπεν τιμωρήθηκε με ποινή δέκα δευτερολέπτων για επικίνδυνη έξοδο από τα pit stop που είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον Αντονέλι, με τον Ολλανδό να μένει εκτός βαθμών και να κατατάσσεται 17ος.

Lando Norris leads a McLaren 1-2 over the line

Here are your Sprint points scorers #F1 #F1Sprint #MiamiGP pic.twitter.com/YV3HJEnpoM

Formula 1 (@F1) May 3, 2025
Keywords
Τυχαία Θέματα