Formula 1: Ενδιαφέρον των Willams και Alfa Romeo για τον Άλμπον

Ο Άλεξ Άλμπον αντικαταστήθηκε στο πρωτάθλημα της Formula 1 και στην Red Bull Racing από τον Σέρχιο Πέρεθ για τη σεζόν 2021.

Ύστερα από την αποχώρηση του Κίμι Ραϊκόνεν, λόγω της απόσυρσης του από την ενεργό δράση, προκύπτει μια θέση στην Alfa Romeo.

Όπως και στη Williams ο Τζόρτζ Ράσελ θα μετακινηθεί στην Mercedes και στη θέση του Βάλτερι Μπότας. Μάλιστα ο Φινλανδός αναμένεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να καλύψει τη θέση του Βρετανού.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ αναφέρθηκε στον Άλεξ Άλμπον και ότι προσπαθούν να τον φέρουν πίσω στη δράση. Υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι Williams και Alfa Romeo εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού πιλότου.

«Ο Άλεξ αξίζει μια θέση στη Formula 1 το 2022. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για εκείνον. Θα κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να τα καταφέρει. Ελπίζω τίποτα να μην τον εμποδίσει από το να επιστρέψει στη δράση. Η Williams και η Alfa Romeo εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Άλεξ. Προσπαθούμε να του βρούμε θέση και ανυπομονούμε να τον δούμε και πάλι στη Formula 1. Ευελπιστώ πως το θέμα θα διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Χόρνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα