Football League: Αισιόδοξος για την επανέναρξη ο Λεουτσάκος

Football League: Αισιόδοξος για την επανέναρξη ο ΛεουτσάκοςtnalΠέμ, 02/25/2021 - 11:52

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να επανεκκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα της Football League. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Super League 2 και της Football League,

υπάρχουν σκέψεις για έναρξη του συγκεκριμένου πρωταθλήματος πριν τις 28 Μαρτίου. Ο Λεουτσάκος μίλησε στην ΕΡΤ. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις αποφάσεις σε Superleague 2-Football League: "Στη Super League 2 οριστικοποιήθηκε-έγκριση δώσαμε στον τρόπο διεξαγωγής των play off και play out. Πέντε αγώνες θα δώσει η κάθε ομάδα. Από τις θέσεις 1 έως 6 για τα play off και για τα play out από τις θέσεις 7 έως 12. Στη Football League δε θα γίνει το ίδιο, μιας και ζητήσαμε να πάρουμε παράταση για τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι 27/6 και δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε play off και play out".

Για την έναρξη της Football League που έχει οριστεί στις 28 Μαρτίου: "Βεβαίως ισχύει η ημερομηνία. Αν είμαστε και πιο έτοιμοι, μπορεί να αρχίσουμε και νωρίτερα".

Για τη συμφωνία με τη NIKE είπε: "Σημαντική συμφωνία. Θεωρώ ότι είναι αναβάθμιση για εμάς". 

ΕΛΛΑΔΑ - Football League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να επανεκκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα της Football League. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 11:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα