FIFA: Μέσι, Εμπαπέ ή Χάλαντ;

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι/Αργεντινή), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν/Γαλλία) και Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι/ Νορβηγία) είναι οι τρεις φιναλίστ που αποκαλύφτηκαν σήμερα (14/12) για το βραβείο «The Best» της FIFA, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή το 2023- σε μία περίοδο που αναφέρεται από την περίοδο 19 Δεκεμβρίου 2022 έως 20 Αυγούστου 2023-, με το νικητή να ανακοινώνεται στις

15 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Συνολικά 12 παίκτες ήταν αρχικά υποψήφιοι για το βραβείο «The Best Men’s Player» της FIFA, έχοντας επιλεγεί από μια ομάδα ειδικών. Από αυτή τη λίστα, οι τρεις φιναλίστ επιλέχθηκαν από μια διεθνή κριτική επιτροπή που αποτελείται από: προπονητές εθνικών ομάδων ανδρών, αρχηγούς εθνικών ομάδων ανδρών, δημοσιογράφους ποδοσφαίρου και οπαδούς που ψήφισαν στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Στις γυναίκες φιναλίστ είναι οι, Αιτάνα Μπονμάτι (Μπαρτσελόνα/Ισπανία), Λίντα Καϊσέδο (Ρεάλ Μαδρίτης/Κολομβία) και Τζένιφερ Ερμόσο (Τίγκρες/Ισπανία). Συνολικά 16 παίκτριες ήταν αρχικά υποψήφιες για το βραβείο «The Best Women’s Player» της FIFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα