FIFA: Αιχμές του Μπλάτερ για το Μουντιάλ

Ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τόνισε πως οι μόνες ωφελημένες, από τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης είναι οι ΗΠΑ. Επίσης, ο Μπλάτερ τόνισε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα έπρεπε να γίνει σε μια χώρα, η οποία θα χορηγούσε βίζα σε όλους τους φιλάθλους και όχι σε όποιους αυτή θέλει.

Χαρακτηριστικά, ο Μπλάτερ δήλωσε: «Δεν είναι σωστό το νέο φορμάτ. Βάζοντας τις τρεις συνδιοργανώτριες χώρες μαζί, θα περίμενε κανείς να έχουν περίπου το ίδιο μερίδιο από την πίτα. Η επέκταση της διοργάνωσης

σε 48 ομάδες δεν είναι καλή. Και το να διεξάγεται σε τρεις χώρες είναι ακόμη χειρότερο — ειδικά αφού δύο από αυτές τις χώρες λαμβάνουν μόνο ψίχουλα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι οι θεατές. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα πρέπει να διοργανώνεται σε μια χώρα που δεν χορηγεί βίζα σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα