Every Day bet... Νοκ άουτ στη χασούρα!

Το φετινό Μουντιάλ είναι άλλη μια διοργάνωση όπου ο παγκόσμιος στοιχηματικός τζίρος έκανε νέα ρεκόρ.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες και στην Ελλάδα είχαμε εντυπωσιακά νούμερα στο τζίρο ενώ αυτό που επισημαίνουν "ξένοι" tipsters είναι πως η χώρα μας συγκαταλέγεται έως τώρα στις λιγότερο χαμένες ή περισσότερο κερδισμένες αν θέλετε σε διεθνές επίπεδο!

Δύσκολα να βρούμε συγκεκριμένα στοιχεία καθώς πέραν του πρακτορείου, το διαδίκτυο μπήκε κι έμπλεξε
κατά κάποιο τρόπο για τα καλά τη ζωή μας, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διεύρυνση του εν λόγω φάσματος σε δύσβατα ελεγκτικά επίπεδα.

Εξάλλου και ο ΟΠΑΠ έχει δώσει βάσει στην διαδικτυακή μορφή του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, βελτιώνοντας κατά πολύ τις αποδόσεις του σε σχέση με το τις αποκλείσεις του παρελθόντος ανάμεσα στον "δικό"μας οργανισμό και τα site του εξωτερικού!

Η στήλη Εvery Day Bet από το ανανεωμένο και αξιόπιστο www.novasports.gr προσπαθεί και σ'αυτή τη διοργάνωση να δίνει εκτιμήσεις προσεγμένες στα όρια της λογικής και του ρίσκου δίχως βέβαια να προτρέπουμε ΠΟΤΕ κάποιον να ποντάρει από το υστέρημά του καταδικάζοντας - συνάμα - και καταπολεμώντας ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ εθισμού στον τζόγο!

Αυτό εξάλλου ήταν εξ αρχής το δόγμα μας από την μέρα που τούτη η εστία αδέσμευτης ενημέρωσης μας φιλοξενεί.

Το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας έχει έως τώρα τις σταθερές του αξίες, την “επανάστασή” του (VAR), τις μουρμούρες του (με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν και δεν έγιναν στο ματς των οικοδεσποτών με την Ισπανία) τα δεδομένα του, όπως και τις εκπλήξεις του.
Η στήλη εξ αρχής είχε εκφράσει τις έντονες αμφιβολίες για την πορεία της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Αυτή ήταν η πρώτη ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία στα ειδικά στοιχήματα όπως μπορεί κανείς να θυμηθεί το editorial της 14ης Ιουνίου με τίτλο «Στον Τζογο του Μουντιάλ κρατάς πάντα μικρό καλάθι» όπου βγάλαμε κατηγορηματικά από την εξίσωση τις δύο Παγκόσμιες πρωταθλήτριες ενώ στην πορεία κι όσο υπήρχαν τα ειδικά στοιχήματα στην αρχική τους μορφή υποδείξαμε για πρώτο σκόρερ παίκτες οι οποίοι αυτή την ώρα είναι «δυνατά» στη λίστα των φαβορί για τον συγκεκριμένο άτυπο τίτλο.

Αναφέραμε τις Γαλλία και Αργεντινή ως φαβορί μαζί με την εν αμφιβόλου αγωνιστικής σταθερότητας/σοβαρότητας Βραζιλία αλλά και την Αγγλία του λιγότερου άγχους εδώ και δεκαετίες. Οι δύο πρώτες πρωταγωνίστησαν στο πιο θεαματικό έως τώρα ματς της διοργάνωσης!
Το επόμενο πιο θεαματικό ήταν αυτό ανάμεσα στους Βέλγους – από τα πιο πολυσυζητημένα αουτσάϊντερ και λόγω… «διασταυρώσεων» - και τους Ιάπωνες.

Είπαμε πολλά όπως τα ψάχναμε μέσα της ειδησεογραφίας κι όχι μόνον. Οι προβλέψεις είθισται να μην έχουν πηγή έμπνευσης μόνον το ρεπορτάζ!
Κάθε Μουντιάλ αυτή την εποχή έχει τις ιδιαιτερότητές του. Μιλήσαμε για αυτές κι όσοι μας παρακολουθείτε από τις πρώτες μέρες «δείξαμε» πρόκριση σε κάποια αουτσάϊντερ όπως η Ρωσία, το Μεξικό κλπ

Από εδώ και πέρα όποιος αντέξει, κι όποιος το θέλει περισσότερο… Πολλά μπορούν να μετρήσουν, φτάνει εμείς με το στιλό και το κουπόνι ανά χείρας ή στο πληκτρολόγιο του PC αλλά στο κινητό μας να είμαστε ακόμα πιο μετρημένοι κι εγκρατείς!!

Ας θυμηθούμε μαζί την πορεία της στήλης όπου στην φάση των ομίλων προτείναμε σχεδόν κάθε μέρα μια καλή τριάδα – κυρίως σε αυτές με τις μικρές αποδόσεις – ενώ όσο κυλούσε η διαδικασία γινόμασταν πιο «σοφοί» με πιο συγκεκριμένες και προπάντων στοχευμένες ιδέες.
Εξάλλου η τελική φάση διοργάνωσης εθνικών ομάδων είναι κάτι που πρέπει να το δεις καλά για να το κρίνεις. Μιλάμε για εθνικές ομάδες που μαζεύονται, προετοιμάζονται – δίχως ξεκούραση οι περισσότεροι παίκτες – και παίζουν μάλλον σε υψηλές θερμοκρασίες!

Φτάσαμε στην 2η φάση σε αγώνες νοκ άουτ με λίγη διάθεση για «αστεία» και σκοπιμότητες. Εκεί η στήλη τα πήγε αρκετά καλά.. Κι όποιος την εμπιστεύτηκε, καλό του κεφαλιού του!

30/6
Γαλλία - Αργεντινή : 1X (1,27) & Ουρουγουάη – Πορτογαλία : Under 2,5 (1,45)
Γαλλία - Αργεντινή : Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (1,98) & Ουρουγουάη – Πορτογαλία : Σύνολο κόρνερ Over 10,5 (2,00)

1/7
Ισπανία – Ρωσία : Χ2 ΗΤ (1,47) & Κροατία – Δανία : Η Κροατία να προκριθεί (1,30) (1-1, 3-2 πεν.)
Ισπανία – Ρωσία : Goal/Goal (2,05) (1-1 ΗΤ) & Κροατία – Δανία : η Κροατία να σκοράρει στα δύο ημίχρονα (2,05)

2/7
Βραζιλία – Βέλγιο : Βραζιλία Over 1,5 (1,58) (2-0) & Βέλγιο –Ιαπωνία : 1 (1,30) (3-2, 0-0 ΗΤ)
Βραζιλία – Βέλγιο : Δεύτερο ημίχρονο περισσότερα γκολ (2,00) (0-0 ΗΤ) & Βέλγιο –Ιαπωνία : Το Βέλγιο να σκοράρει στα δύο ημίχρονα (2,00)

3/7
Σουηδία – Ελβετία : Under 2,5 (1,40) & Κολομβία – Αγγλία : Πρόκριση Αγγλίας (1,45)
Σουηδία – Ελβετία : Over 10,5 corner (2,00) (συν. 14) & Κολομβία – Αγγλία : Goal/Goal

Από τις οκτώ δυάδες στις προτάσεις μας ήμασταν… ΟΚ στις πέντε (!) με ΜΟΝΟΝ τρία ματς «χαμένα», όπως μας... ξέφυγαν τέλος πάντων!

Τώρα τα πράγματα αποκτούν μια «άγρια» ομορφιά με παιχνίδια – θρίλερ στους προημιτελικούς! Βραζιλία – Βέλγιο και Ουρουγουάη – Γαλλία καλύτερα να πονταριστούν στα γκολ αν και οι Γάλλοι έχουν περισσότερα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τους «οπλοστάσιο»… Από μακριά τα υπόλοιπα! Η Ρωσία εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί, το ίδιο και η Αγγλία! Να το ένα ζευγάρι των ημιτελικών.. Τα υπόλοιπα θα τα λέμε στην καθημερινή επαφή μας!
Παίζουμε για την απόλαυση κι όχι για τον εγωισμό μας (τι κακό κι αυτό το πράμα).

Για σήμερα Τετάρτη, μέρα αγωνιστικής «εκεχειρίας» στη Ρωσία παίρνουμε μια ιδέα από Φινλανδικό πρωτάθλημα. Η Χόνκα είναι καλά ενώ η Μάριεχαμν δέχεται εύκολα γκολ ακόμα και στο γήπεδό της! Καλό το 2 Draw No bet στο (1,50). Παρέχει ασφάλεια το Goal/Goal στο (1,52) ενώ για το κάτι παραπάνω δείτε το να βάλουν οι φιλοξενούμενοι πάνω από 1,5 γκολ στο (1,92)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Veikkausliiga (19.00) Mariehamn – Honka : Away team Over 1,5 (1,92)

Και για φινάλε.. Κάτι λίγο άσχετο με το Μουντιάλ αλλά τόσο "δεμένο" με την φίλαθλη Ιστορία μας. Με την ψυχή μας.. Με την τρέλα μας.. Ειδικά όσοι το ζήσαμε από κοντά!
Σαν σήμερα, πριν από 14 χρόνια!!! Ακριβώς πριν από 14 χρόνια.. Όσα κι αν περάσουν, όσα κι αν περάσω θα το θυμάμαι, θα το νιώθω σαν να είμαστε πάλι εκεί!!
Keywords
Τυχαία Θέματα