Europa League: Ξεχωρίζει η ρεβάνς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα

Το μεγάλο ματς της βραδιάς όμως είναι η ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα (23/02, 22:00). Μετά τη συναρπαστική ισοπαλία (2-2) στον πρώτο αγώνα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Όμως, το «Ολντ Τράφροντ» θα μετατραπεί σε «Θέατρο των Ονείρων» για ένα από αυτά τα δύο ευρωπαϊκά μεγαθήρια, εκείνο που θα καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το ανησυχητικό για τους «Κόκκινους Διαβόλους» του Έρικ Τεν Χαχ, οι οποίοι έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στη Βαρκελώνη, είναι ότι η ομάδα του Τσάβι έχει εννέα διαδοχικές

εκτός έδρας νίκες. Αντίθετα, το σερί 13 εντός έδρας νικών της Γιουνάιτεντ, έληξε με την ισοπαλία (2-2) εναντίον της Λιντς στις 8 Φεβρουαρίου. Και κυρίως ότι η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους 11 ευρωπαϊκούς αγώνες εναντίον της Γιουνάιτεντ (5 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες των νοκ άουτ play-off πρόκρισης στους «16» του Europa League:

Ώρα 19:45

Ναντ-Γιουβέντους (1-1)

Μίντιλαντ -Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-1)

Μονακό-Λεβερκούζεν (3-2)

Αϊντχόφεν-Σεβίλλη (0-3)

Ώρα 22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα (2-2)

Ουνιόν Βερολίνου-Άγιαξ (0-0)

Ρεν-Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-2)

Ρόμα-Σάλτσμπουργκ (0-1)

* Οι νικητές παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.

** Στη φάση των «16» έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι Άρσεναλ, Μπέτις, Φενερμπαχτσέ, Φερεντσβάρος, Φέγενορντ, Φράιμπουργκ, Σοσιεδάδ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα