Europa League: Θριάμβευσε η Φράιμπουργκ, σε μπελάδες η Ρόμα

1ος Όμιλος
Μπόντο Γκλιμτ-Άρσεναλ 0-1: Με Σάκα το 3Χ3

Ένα γκολ του Σάκα από το 24ο λεπτό ήταν αρκετό για να φύγει η Άρσεναλ με το διπλό από τη Νορβηγία που τη φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση και πιθανότατα ως πρώτη.

2ος Όμιλος
ΑΕΚ Λάρνακας-Φνερμπαχτσέ 1-2: Διπλό πρόκρισης
Ντιναμό Κιέβου-Ρεν 0-1: Διπλό πρόκρισης

Φενερμπαζτσέ και Ρεν επιβεβαιώσαν την ανωτερότητα τους στον δεύτερο όμιλο και με εκτός έδρας νίκες πήραν την πρόκριση στα νοκ

άουτ του Europa League. H Φενέρ πέρασε από την Κύπρο χάρη σε ένα πέναλτι του Μπατσουαγί ο οποίος έκανε το 2-1, με την ΑΕΚ να διεκδικεί την πρόκριση της ως τρίτη στα νοκ άουτ του Conference League. Για την Ρεν το γκολ πρόκρισης πέτυχε ο Γου στο 48′.

3ος Όμιλος
Μπέτις-Ρόμα 1-1: Σε μπελάδες ο Μουρίνιο

Στην Ισπανία η Μπέτις προηγήθηκε με τον Κανάλες στο 34΄, ο Μπελότι ισοφάρισε στο 53′ και το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Αυτό σήμανε πρόκριση για τη Μπέτις και αγωνία για τη Ρόμα.

4ος Όμιλος
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Μπράγκα 3-3: Το ματς της ημέρας

6ος Όμιλος
Φέγενορντ-Μίντιλαντ 2-2: Παρέμειναν στο κόλπο

Στον πιο αμφίρροπο όμιλο του Europa League Φέγενορντ και Μίντιλαντ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και ισοβαθμούν με 5 βαθμούς διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και με πάντα ορατό το φάσμα του αποκλεισμού.

7ος Όμιλος
Ναντ-Φράιμπουργκ 0-4: Θριαμβευτική πρωτιά
Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0: “Ζωντανός” για Conference

Η Φράιμπουργκ ήταν καταιγιστική στην Γαλλία και πήρε πρόκριση από την τέταρτη αγωνιστική. Ο Κούμπλερ άνοιξε το σκορ 26ο λεπτό, ο Γκρέγκοριτς έκανε το 2-0 στο 71′, ο Σιμόν με αυτογκόλ έκανε το 3-0 και ο Γεόνγκ έκλεισε το σκορ στο 4-0 τρία λεπτά πριν το τελος.

Keywords
Τυχαία Θέματα