Europa League: Έξω η Λάτσιο, πέρασε η Μονακό, Καρνάτσο και Μπακασέτας τα «πρόσωπα» της βραδιάς (hls)

ΟΜΙΛΟΣ Ε

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-1

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη χώρα των Βάσκων με στόχο την πρωτιά στον όμιλο έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός, Αλεχάντρο Καρνάτσο έδωσε το προβάδισμα στην αγγλική ομάδα λίγο πριν φύγει το ημίχρονο (0-1, 43ο λεπτό) με το παρθενικό γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ. Η Σοσιεδάδ παρά την ήττα της τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ και πήρε μαζί της την ομάδα του Τεν Χαχ που είχε βασικό

τον Ρονάλντο ως δεύτερη.

ΣΕΡΙΦ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Μολδαβία καθώς οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί από την συνέχεια, η Σέριφ πήρε νίκη γοήτρου στο φινάλε με τον Ιμπραχίμ Ρασίντ (1-0, 88ο λεπτό)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 15 (5-0-1)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 15 (5-0-1)

ΣΕΡΙΦ 4 (2-0-4)

ΟΜΟΝΟΙΑ 1 (0-0-6)

ΟΜΙΛΟΣ F

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΛΑΤΣΙΟ 1-0

Το γκολ του Μεξικανού Σαντιάγκο Χιμένες (64ο λεπτό, 1-0) πέταξε έξω τους Ιταλούς από την Ευρώπη και χάρισε στην Ολλανδική ομάδα την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Λάτσιο έμεινε τρίτη σε ένα γκρουπ φωτιά με τις τέσσερις ομάδες να συγκεντρώνουν τους ίδιους βαθμούς! Η Λάτσιο τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του 17χρονου Μεξικανού Λούκα Ρομέρο που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό!

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΤΟΥΡΜ 2-0

Οι Δανοί πήραν έκαναν το καθήκον τους κόντρα στους Αυστριακούς και πήραν επική πρόκριση εκμεταλλευόμενοι και την ήττα της Λάτσιο στο Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ. Ο Άντερς Νρέγερ πρωταγωνιστής με δύο γκολ στο 15ο λεπτό και στο 72′ έστειλε την Μίντιλαντ στην επόμενη φάση και τη Λάτσιο σπίτι της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 8 (2-2-2)

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 8 (2-2-2)

ΛΑΤΣΙΟ 8 (2-2-2)

ΣΤΟΥΡΜ 8 (2-2-2)

ΟΜΙΛΟΣ H

MONAKO – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-1

Στο Πριγκηπάτο του Μονακό ο Γερμανός Κέβιν Φόλαντ επέστρεψε στην 11αδα μετά από τραυματισμό και με τρία γκολ καθάρισε μόνος του την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο 30χρονος με τα πρώτα ευρωπαϊκά του φετινά γκολ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό και στο 27ο διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (2-0). Η κατάσταση απλοποιήθηκε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με το αυτογκόλ του Μίλαν Ρόντιτς (3-0, 50ο λεπτό). Το πέναλτι του Κανγκά τέσσερα λεπτά αργότερα τόνωσε την ψυχολογία των Σέρβων (3-1, 54ο λεπτό), όμως ο Φόλαντ ολοκλήρωσε το χατ τρικ με γκολ στο 87ο λεπτό (4-1) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1-0

Η τουρκική ομάδα προηγήθηκε νωρίς στην Τραπεζούντα με το φοβερό γκολ (3ο στο Europa League) του Τάσου Μπακασέτα (1-0, 7ο λεπτό), αλλά η νίκη που πήρε δεν ήταν αρκετή για να τη φέρει στον επόμενο γύρο, καθώς η Μονακό νίκησε στο άλλο ματς του ομίλου τον Ερυθρό Αστέρα στη Γαλλία (4-1) και η Τραμπζονσπόρ τερμάτισε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε.

Ο Έλληνας διεθνής πανηγυρίζει το πανέμορφο γκολ του παρέα με τον Μάρεκ Χάμσικ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 10 (3-1-2)

ΜΟΝΑΚΟ 10 (3-1-2)

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 9 (3-0-3)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 6 (2-0-4)

Keywords
Τυχαία Θέματα