Euroleague: Η Χίμκι βρήκε τον ΜακΚόλουμ της

Euroleague: Η Χίμκι βρήκε τον ΜακΚόλουμ τηςnavgouliΠαρ, 10/30/2020 - 21:21

Την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα πήρε η Χίμκι που επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα στην Μίτισι Αρένα με 83-71, χάρη στον εκπληκτικό Έρικ ΜακΚόλουμ που έκανε ντεμπούτο με την ρώσικη ομάδα. 

Μέχρι να φτάσει το ματς στην τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους με αποτέλεσμα την περισσότερη ώρα να συμβαδίζουν στο σκορ. Το ημίχρονο τελείωσε

με 44-40 και την Χίμκι να έχει σε άστοχο βράδυ τον Αλεξέι Σβεντ που ολοκλήρωσε το ματς με 1/7 τρίποντα. Παρόλα αυτά ο Ρώσος τελείωσε και πάλι το παιχνίδι με doubledouble (15 π. 12 ασίστ). 

Την ιστορία του αγώνα ωστόσο την έγραψε στο δεύτερο ημίχρονο ο Έρικ ΜακΚόλουμ που κυριολεκτικά κουβάλησε την Χίμκι στις πλάτες του. Τελείωσε το ματς με 23 πόντους και 7/10 σουτ, καθιστώντας ανύμπορη την άμυνα των Σέρβων να τον περιορίσει. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Khimki - Μπάσκετ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Khimki ΔΙΕΘΝΕΙΣ Την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα πήρε η Χίμκι που επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα στην Μίτισι Αρένα με 83-71, χάρη στον εκπληκτικό Έρικ ΜακΚόλουμ που έκανε ντεμπούτο με την ρώσικη ομάδα.
Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 21:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα