EURO 2020: Ο Κέιν φέρνει το ποδόσφαιρο σπίτι

Στα 27 του χρόνια θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και είναι αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας. Οι απαιτητικοί φίλαθλοι των λιονταριών αρκετές φορές δημιουργούν πίεση στον επιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να φωνάζει παρών τόσο στο σύλλογό του όσο και στην αγαπημένη του Εθνική ομάδα.

Γεννημένος στις 28 Ιουλίου του 1993 στο Τσίνγκορντ του Λονδίνου, έμοιαζε να έχει προδιαγεγραμμένο ποδοσφαιρικό μέλλον, καθώς το σπίτι του απείχε μερικά χιλιόμετρα από το White Heart

Lane. Λίγοι γνωρίζουν όμως ότι τα πρώτα του βήματα, ως παιδί, τα έκανε στην Άρσεναλ, η οποία τον ανακάλυψε στους Ριτζγουεϊ Ρόβερς, όταν ήταν οκτώ ετών. Στους gunners έμεινε μόνο μια χρονιά γιατί δεν τα πήγε καλά. Επέστρεψε στους Ρόβερς, πήγε στη Γουότφορντ ώσπου να καταλήξει στην Τότεναμ σε ηλικία 11 ετών.

Οι γονείς του Κιμ και Πάτρικ είναι από την Ιρλανδία, ωστόσο ο ίδιος μεγάλωσε στο Λονδίνο με την αγγλική κουλτούρα να τον συνεπαίρνει. Γι’ αυτό και προτίμησε την Εθνική Αγγλίας όταν ήταν 21 ετών. Ήρωάς του, ο Τσαρλς, ο μεγαλύτερος του αδελφός, με τον οποίο μοιάζει πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τσάρλι έχει αναγκαστεί να υπογράψει αυτόγραφο ως Χάρι.

Παντρεμένος με την Κέιτι Γκούντλαντ με την οποία είναι μαζί από την παιδική του ηλικία, έχουν μια κόρη την Ίβι, η οποία είναι 4 χρονών και την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η οικογένειά του όπως ο ίδιος ισχυρίζεται του δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά. Και το κάνει καλά, τόσο που οδηγεί το ποδόσφαιρο στην επιστροφή του στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα