E3 2018:Νέες πληροφορίες για το Skull and Bones

Η χρυσή εποχή των πειρατών.

Το Assassin's Creed IV: Black Flag μας σύστησε ένα εξαιρετικό σύστημα μάχης και πλοήγησης στις θάλασσες όπου ενεργούσαν οι πειρατές. Ωστόσο ο τίτλος μας μετέφερε στο τέλος της χρυσής εποχής, γεγονός που ώθησε την Ubisoft να εξελίξει τους εν λόγω μηχανισμούς και να τους συστήσει εκ νέου μέσω του Skull

& Bones.

O τίτλος αρχικά ανακοινώθηκε πέρυσι στην Ε3 και μας έδωσε μια πρώτη γεύση του τι έπεται. Φέτος η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει περισσότερα μέσω ενός gameplay trailer.

Όπως είναι ήδη γνωστό θα έχετε το δικό σας πλοίο μαζί με το δικό σας πλήρωμα και θα δαμάζεται τα κύματα του Ινδικού ωκεανού έτσι ώστε να αποσπάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρυσό, είτε αντιμετωπίζοντας απλούς εμπόρους είτε Πορτογαλικές φρεγάτες.

Παράλληλα θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε σαμάνους για να ακούσετε την πρόβλεψη του καιρού αλλά και για να αποσπάσετε πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα πληρώματα. Όσον αφορά τους αντιπάλους σας, είστε μόνοι σας και δεν συνίσταται να εμπιστεύεστε τους άλλους, μπορείτε να δείτε το gameplay trailer και να καταλάβετε το γιατί.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Νέες πληροφορίες για το Hunt: ShowdownE3 2018: Ανακοινώθηκε το DLC για το Mario + Rabbids Kingdom BattleSkull and Bones Cinematic Trailer - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα