Disney+: Αποκαλύφθηκαν τα λογότυπα των "The Mandalorian" και "Falcon and Winter Soldier"

Και ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια του Investors Day της Disney αποκαλύφθηκε το Disney+ και αρκετό από το νέο υλικό που θα φέρει, μεταξύ των οποίων τα "The Mandalorian" και "The Falcon and The Winter Soldier".

Στην live παρουσίαση της λειτουργίας της εφαρμογής είδαμε κάποια νέα projects της εταιρείας αποκαλύπτοντας μας

το επίσημο λογότυπο της πρώτης live-action σειράς "Star Wars", "The Mandalorian", που θα είναι διαθέσιμη απευθείας με το που θα ανοίξει το Disney+ στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου (κι αργότερα παγκοσμίως). Περισσότερα για την σειρά θα μάθουμε το Σαββατοκύριακο στο Star Wars Celebration.

Σε ένα άλλο slide είδαμε το λογότυπο για την live-action σειρά της Marvel με τις περιπέτειες των Falcon & Winter Soldier. Οι ηθοποιοί των χαρακτήρων από τις ταινίες του MCU, Anthony Mackie και Sebastian Stan, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ μάθαμε ότι οι σειρές της Marvel θα είναι άμεσα συνδεδεμένες και θα επηρεάζουν το κινηματογραφικό σύμπαν τής.

Το λογότυπο του "Falcon & Winter Soldier" δεν υπάρχει σε μεγάλη ανάλυση αλλά μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο έτος λειτουργίας της υπηρεσίας:

Κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616", είδαμε επίσης προχθές, παρόλα αυτά δεν υπήρξε επιβεβαίωση για την σειρά "Hawkeye", που φημολογείται ότι θα υπάρξει.

Πρωτότυπο υλικό θα δούμε απ' όλα τα brands της εταιρείας - Disney+, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic - μεταξύ των οποίων μια μίνι σειρά "Toy Story", live-action του "Lady and the Tramp", ντοκιμαντερ που αφορούν την δημιουργία ταινιών και σειρών, το "WandaVision" με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, η σειρά Loki με τον Tom Hiddleston, η σειρά "Star Wars" για τον Cassian Andor με τους Diego Luna και Alan Tudyk και πολλά ακόμη.

Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου, με κόστος $6.99/μήνα ή $69.99/χρόνο. Στόχος της εταιρείας είναι η αποκλειστική προβολή όλου του υλικού της από το Disney+.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece The Mandalorian: Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Taika Waititi; Ένα ρομπότ από το "Episode IV" επιστρέφει για το "The Manandalorian"
Keywords
Τυχαία Θέματα