Davis Cup: Ο Τσιτσιπάς θέλει ένα Grand Slam (video)

Ο Έλληνας τενίστας συμπλήρωσε πως θέλει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Επίσης, μίλησε και για τη συνεργασία του με τον πατέρα του. Από την πλευρά του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη συνεργασία των δυο γιων του.

Αρχικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε στην ΕΡΤ: «Στόχος μου για το 2024 είναι σίγουρα ένα Grand Slam

κι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι όνειρο ζωής να αγωνιστούμε μαζί με τον Πέτρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς δήλωσε από την πλευρά του: «Αυτό που μας κάνει πολύ δυνατούς μαζί σαν ζευγάρι, είναι ότι ο Στέφανος είναι ένας υπεραθλητής κι εγώ από την πλευρά μου είμαι ένας παίκτης που βλέπει πολύ καλά το γήπεδο»

Ο πατέρας τους, Απόστολος δήλωσε: «Η σχέση τους έχουν γίνει πολύ πιο δυνατή και ειδικά τώρα που μπορούν να παίζουν μαζί, θέλουν να πετύχουν πράγματα που έχουν ονειρευτεί και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στις εντάσεις με τον πατέρα του: «Μπορεί κάποιες φορές να μην μιλήσω πολύ ωραία σε αυτόν αλλά είναι ο μοναδικός που με καταλαβαίνει και είναι μέρος της δουλειάς. Το καλό με αυτό είναι ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δουλειά του πατέρα από τον προπονητή».

Τέλος, ο Απόστολος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, να είμαι καλός πατέρας, να συμβουλεύω σωστά. Το κομμάτι της προπονητικής, έχουμε εξελιχθεί μαζί με τα παιδιά. Έχουμε μάθει να ξεπερνάμε δυσκολίες κι αντιξοότητες».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα