Daily Mail: "Τους τρελαίνει ο Ομάρ, 5 ομάδες θέλουν τον μπακ του Ολυμπιακού"

Δεν είναι μία, ούτε δύο, οι ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά έξι και μάλιστα οι 5 από την Αγγλία.
Οι εμφανίσεις του μπακ του Ολυμπιακού με τη φανέλα των ερυθρόλευκων αλλά και με την Εθνική ομάδα της χώρας του (Νορβηγία) έχουν προκαλέσει το πολύ έντονο ενδιαφέρον όπως γράφει σε δημοσίευμά της η βρετανική Daily Mail.

Πρόκειται για τη Λέστερ, την Άστον
Βίλα, τη Γουότφορντ, τη Μπόρνμουθ και τη Μπέρνλι. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Ομάρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Στο ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρεται επίσης πως: "Η Κρίσταλ Πάλας και η Σέλτικ αμφότερες προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Ελαμπντελαουί το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συζητήσεις, καθώς ο παίκτης θεωρείτο σημαντικός στην προσπάθεια για τον τίτλο στην Ελλάδα και για την παρουσία στο Champions League. Η Σέλτικ εξακολουθεί και ενδιαφέρεται και μάλιστα αναμένεται να στείλει σκάουτ στη Ρουμανία, για να τον παρακολουθήσει το βράδυ της Τρίτης, ενώ θα υπάρχουν εκπρόσωποι και των Γουότφορντ - Μπέρνλι".

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν με τον Νορβηγό για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν για πολλά χρόνια, αλλά και ο ίδιος όπως είχε δηλώσει προ ημερών στην Nova και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, αγαπάει την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και πρόθεσή του είναι να μείνει στο λιμάνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα