Cyclops και Wolverine φτιάχνουν νέα ομάδα X-Men

Πού είναι οι υπόλοιποι;

Με τα γεγονότα του "X-Men Disassembled" να ξεδιπλώνονται, ο Wolverine και ο Cyclops (που επανήλθε στην ζωή προσφάτως) θα στήσουν μια νέα ομάδα μεταλλαγμένων στο "Uncanny X-Men #13" τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε το lineup παρακάτω:

Από αριστερά: Wolverine, Magik, Cyclops, Hope,
Wolfsbane, Havok, Mirage, Banshee, Karma, Multiple Man. (Image Credit: Marvel Comics. Art by Salvador Larroca.)

Δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει η ιστορία του "X-Men Disassembled" αλλά είναι άξια αναφοράς η απουσία των βασικών Storm, Rogue, Colossus, Kitty Pryde, Psylocke και Jean Grey από το ρόστερ. Και από την έκφραση και το στυλ της εικόνας αφήνεται να εννοηθεί ότι η απουσία τους δεν ήταν κάτι καλό.

Στην ομάδα βλέπουμε από τους "New Mutants" τους Magik, Mirage και Wolfsbane, που πιθανότατα έχουν πιο αισθητό ρόλο εξαιτίας της ταινίας που θα βγει το καλοκαίρι του 2019 και την πιθανή αύξηση του fanbase τους.

To preview για το "Uncanny X-Men #14", που επίσης θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019, μας δείχνει και την αποστολή της νέας αυτής ομάδας: το κυνήγι μερικών πολύ γνωστών αντιπάλων των X-men.

Δείτε το παρακάτω:

Από αριστερά: (πάνω) Mojo, Cassandra Nova, Magneto, Apocalypse, (μέση) Callisto, (κάτω) Dark Beast, Mister Sinister, Omega Red, Shadow King, Mystique. (Image Credit: Marvel Comics. Art by Paolo Rivera.)

Στην περιγραφή, η Marvel λέει ότι "ο Cyclops έχει μια λίστα από πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσουν οι X-men, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν ποτέ".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΜάθαμε ποιος χαρακτήρας καταστρέφει την ιστορία του Marvel UniverseΗ Marvel Comics μας προετοιμάζει για την καταστροφή του Marvel UniverseMarvel "Destruction" Teasers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα