Cyberpunk 2077: Όλα σχεδόν τα Cutscenes θα είναι σε προοπτική πρώτου προσώπου

Ακόμα κι αυτά που είναι... sexy.

Όλα σχεδόν τα cutscenes του Cyberpunk 2077 θα είναι κλειδωμένα σε προοπτική πρώτου προσώπου, σύμφωνα με την CD Project Red.

Από τη στιγμή που ο πυρήνας του gameplay στο Cyberpunk 2077 είναι επίσης σε πρώτο πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως οι παίκτες σπάνια θα δουν την εμφάνιση

του χαρακτήρα τους. Ο επικεφαλής του community, Marcin Momot, είπε πως η απόφαση αυτή είναι εσκεμμένη και βάζει σε προτεραιότητα τη ροή της αφήγησης.

"Η επίτευξη πλήρους εμβάπτισης σε ένα FPP(first person perspective) παιχνίδι είναι φοβερά σημαντική και η απόφαση της ομάδας να κάνει 100% σε πρώτο πρόσωπο το @CyberpunkGame είναι κάτι που θα το ωφελήσει σημαντικά από πλευράς gameplay και story-telling", είπε σε tweet.

Πρόσθεσε πως οι παίκτες θα μπορούν να δουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους στο inventory screen, στις σκηνές οδήγησης, σε αντανακλάσεις και "πολύ σπάνια" σε μερικά cutscenes. Οι οποιεσδήποτε σκηνές σεξ μέσα στο παιχνίδι, θα αναπαράγονται από προοπτική πρώτου προσώπου, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Twitter του Cyberpunk 2077.

Το Cyberpunk 2077 βασίζεται στην επιστημονική φαντασία της υποκουλτούρας μεταβολής σώματος με βάθος στη δημιουργία χαρακτήρα. Οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν τη βιολογία γυναίκας και άνδρα, να προσθέσουν επιφανειακή καλωδίωση και να ρυθμίσουν το χρώμα (σχεδόν) οποιουδήποτε χαρακτηριστικού. Κάπως έτσι, τα νέα αναστάτωσαν μερικούς fans με ένα από αυτούς να απαντά μέσω Twitter "είναι κρίμα να υπάρχει τόσο βαρύ customization αλλά να μην μπορείς να δεις ποτέ τον χαρακτήρα. Για μένα αυτό είναι τεράστιο λάθος".

Ωστόσο σε συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα NightCityLife, που μεταφράστηκε στα forums του Cyberpunk 2077, τονίζεται πως οι στενοί χώροι και τα κτήρια στο Cyberpunk είναι καταλληλότερα για άποψη πρώτου προσώπου απ' ότι το ανοιχτό περιβάλλον του The Witcher. Ο senior level designer της CD Project Red, Miles Tost, εξήγησε πως η άποψη τρίτου προσώπου απαιτεί από τους developers να αφήσουν λίγο επιπλέον χώρο στην είσοδο ενός κτηρίου, για να επιτρέπει στην κάμερα να περνάει από πίσω χωρίς να υπάρχουν bugs. Στην άποψη πρώτου προσώπου δεν χρειάζεται να ανησυχούν για κάτι τέτοιο.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceDeveloper του Cyberpunk 2077 μιλάει για την επιλογή φύλου στο παιχνίδιΤο μέγεθος εγκατάστασης του Cyberpunk 2077 είναι δύο φορές μεγαλύτερο του The Witcher 3To Cyberpunk 2077 θα έχει μόνο ένα Game Over Screen

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα