Crash test, πράξη 2η

Τις σκέψεις των παικτών του, σε ό,τι αφορά στον τρόπο που πρέπει να αμύνονται και να επιτίθενται καλύτερα, επιχείρησε να βάλει σε μια σειρά σήμερα (13/2) ο Μίλαν Ράσταβατς, με το μάθημα αγωνιστικής συμπεριφοράς που τους έκανε.

Ο προπονητής του ΑΟΞ ανέλυσε φάσεις προηγούμενων αναμετρήσεων της ομάδας, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει του δεύτερου μεγάλου εκτός έδρας crash test της σεζόν, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ
(18/2). Ενός ντέρμπι, που γενικώς δεν ξυπνάει καλές αναμνήσεις για τους Θρακιώτες.

Η Ξάνθη δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της «Ένωσης». Το ίδιο έχει συμβεί και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (όπως και την τρέχουσα σεζόν), ενώ από τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τρεις φορές έχει νικήσει στην έδρα του ΠΑΟΚ και άλλες τέσσερις σε αυτή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, στην έδρα των «πράσινων» νίκησε και τις δύο τελευταίες φορές που πήγε εκεί, και τις δύο μέσα στο 2016 (6/2/2016 με σκορ 0-1 και 16/10/2016 με σκορ 1-2).

Εν όψει αυτής της παραδοσιακά πολύ δύσκολης συνάντησης, λοιπόν, σε μια έδρα που η Ξάνθη νίκη δεν γνωρίζει τι θα πει, ο Ράσταβατς, αφού επεσήμανε τα λάθη των παικτών του πριν τη σημερινή προπόνηση, στη συνέχεια στις ασκήσεις τακτικής ζήτησε να δει να μην επαναληφθούν. Βεβαίως, το μάθημα θα έχει και συνέχεια τις προσεχείς ημέρες, και μάλιστα θα είναι και εντατικό, καθότι το προσεχές παιχνίδι είναι υψηλότατης δυσκολίας, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς.

Ο Παναγιώτης Τριάδης ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχε στην προπόνηση του ΑΟΞ, ενώ ο τραυματίας Αντριάν Λουσέρο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αύριο (14/2), στις 15:00, στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η SPORTRADAR, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη. Αργότερα, το απόγευμα, o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην οποία ομιλητής θα είναι ο προπονητής του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβατς.
Keywords
Τυχαία Θέματα