Corsair HS35 Stereo Review

Ο κουρσάρος των οικονομικών ακουστικών.

Το HS35 Stereo της Corsair είναι μια οικονομική λύση στην κατηγορία των ακουστικών, που καμουφλάρεται σε παρουσιαστικό που συνήθως βλέπουμε σε πιο ακριβά headset.

Όταν τα ακουστικά αποτελούν προέκταση του κεφαλιού σας, είναι πολύ σημαντικό το headset που θα επιλέξετε, να συνδυάζει άνεση και ποιότητα, χωρίς να φτάνει σε extreme καταστάσεις, όσον αφορά την τιμή

του.

Χρησιμοποιώντας τα ακουστικά μου καθημερινά, για gaming και μουσική, ψάχνω μια λύση που δεν θα φθείρεται εύκολα, θα είναι εργονομικό και ένα άνετο και πουπουλένιο καταφύγιο για τα αυτιά μου. Τον ρόλο αυτό ήρθε να πάρει περίτεχνα το value-for-money headset της Corsair, HS35 Stereo.

Design και χαρακτηριστικά

Στα 44.99€, το HS35 Stereo δεν μοιάζει τόσο φθηνό όσο στην πραγματικότητα. Έχοντας πλαστικό περίβλημα, και πιο γυαλιστερό πλαστικό, στο cap του ηχείου, για να δώσει μια έξτρα τσαχπινιά στο design.

Τα σημεία επέκτασης των ακουστικών, ωστόσο, είναι μεταλλικά, ενώ το memory foam στα ακουστικά και στην κορυφή του κεφαλιού επιτρέπουν την άνετη εφαρμογή τους, σε οποιοδήποτε μέγεθος κρανίου, ή αυτιών, ενώ είναι και σχετικά δροσερά, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Το μοντέλο περιέχει ευλύγιστο και αποσπώμενο μικρόφωνο, με jack, ενώ πάνω από αυτό, βρίσκεται το κουμπί σίγασης μικροφώνου και η ροδέλα έντασης του ήχου.

Από την άποψη συνδεσιμότητας, το HS35 Stereo έχει με 3.5mm jack, το οποίο ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις συσκευές, εκτός από αυτές που χρειάζονται αντάπτορα για το jack. Μάλιστα, για όσους δεν έχουν μια συνδυαστική υποδοχή, το πακέτο περιέχει splitter, έτσι ώστε να μην περιοριστείτε.

Όσον αφορά το βάρος, το headset της Corsair ζυγίζει 250 γραμμάρια, κάτι που επίσης προσθέτει στο στοιχείο της άνεσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HS35 Stereo, θα τα δούμε πρώτα σε bulletins και θα συζητήσουμε αργότερα αυτά που μας έκαναν εντύπωση.

Frequency Response: 20Hz - 20Khz.Sensitivity: 113dB (+/- 3dB).Impedance: 32 Ohms @ 1Khz.Drivers: 50mmConnector: 3.5mm analogueWarranty: 2 years

Για το μικρόφωνο:

Type: UnidirectionalImpedance: 2.2 KOhmsFrequency Response: 100Hz στο 10KhzSensitivity: -40dB (-/+ 3dB)

Ξεκινώντας από τον ήχο, το headset φαίνεται να αγαπά περισσότερο τα μπάσα, γεγονός που παρατηρήθηκε τόσο σε ταινίες, όσο και στην μουσική. Συγκεκριμένα, για όσους προτιμούν την πολύ δυνατή μουσική, όπως και γω, θα παρατηρήσουν ότι το εύρος έντασης είναι μεγάλο, αλλά η απόδοση, όταν έχουμε "τέρμα τα γκάζια", δεν είναι η ιδανικότερη.

Ωστόσο, από την πλευρά του gaming, τα πράγματα καλυτερεύουν. Φαίνεται ότι υπάρχει μια ισορροπία στις υψηλότερες συχνότητες και τα μπάσα, που κάνουν το headset μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν gaming hardware, χωρίς να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους.

Παραδείγματος χάριν, στο Anthem, που δοκίμασα με τα ακουστικά, ο ήχος από τα javelins που βρίσκονταν στον ορίζοντα ήταν διαπεραστικός και πεντακάθαρος, όσο μακριά και αν βρισκόταν. Από την άλλη, σε ένα horror παιχνίδι, που είχα την φαεινή ιδέα να δοκιμάσω, ο ήχος ήταν τόσο αληθινός, που χρειάστηκε αρκετές φορές να κοιτάξω πίσω μου από τον τρόμο.

Το μόνο πρόβλημα που ίσως να μπορώ να αναφέρω είναι το γεγονός πως το μικρόφωνο έχει ελάχιστο noise cancelling και όπως καταλαβαίνετε, πιάνει ήχους, από την ανάσα, μέχρι και το αυτοκίνητο, που περνάει από τον δρόμο.

Κάποιοι παίκτες μπορεί να ενοχλούνται βέβαια, που ο μόνος τρόπος να μετακινήσεις το μικρόφωνο, είναι να το αφαιρέσεις, χωρίς να υπάρχει η επιλογή για αποθήκευση μέσα στο headset, όπως έχουμε δει σε άλλα μοντέλα. Ωστόσο, είναι τόσο ευλύγιστο και ελαστικό, που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, χωρίς να ενοχλεί την εμπειρία σας.

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα