Conor Benn: "Ο Florian Marku θα είχε πάει για "ύπνο" από το hook μου"

Conor Benn: "Ο Florian Marku θα είχε πάει για "ύπνο" από το hook μου" dstroumbΤετ, 02/24/2021 - 01:45

O σπουδαίος Βρετανός πρωταθλητής πυγμαχίας Conor Benn μέσω του Sky Sports για πρώτη φορά απάντησε στην πρόκληση για μεταξύ τους αγώνα που του έκανε ο Florian Marku

Ο ‘TNT’ αμέσως μετά την επικράτησή του απέναντι στον Rylan Charlton ουσιαστικά ζήτησε από τον Conor Benn να βρεθούν στο ίδιο ρινγκ προκαλώντας τον σε "μάχη". 

Όμως η απάντηση του Βρετανού ήταν αρνητική και μάλιστα με απαξιωτικό τρόπο απέναντι στον Marku.

Η απάντηση του Conor Benn

«Είναι 28 ετών και πραγματικά πρέπει να πιεστεί να προχωρήσει σε αυτό το σημείο της καριέρας του, αλλά η πραγματικότητα είναι πως του έκανε μπούλινγκ μέσα στο ματς ένας light welterweight.

Χτυπήθηκε με αριστερό χουκ και έπεσε κάτω. Έχω κερδίσει αήττητα παιδιά νωρίς στην καριέρα μου, έχω υπάρξει σε αυτό το σημείο, το έχω δει, το έχω κάνει.

Αλλά και πάλι σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, προκαλούσα και εγώ κόσμο σαν εμένα, δεν τον κατηγορώ. Αλλά ‘δειλός’; Έλα τώρα φίλε, μην είσαι ανόητος. Όταν με προκάλεσε του είπα μην είσαι ανόητος.

Εάν ήταν εκεί μέσα το δικό μου αριστερό χουκ που θα τον έβρισκε θα είχε πέσει για ύπνο.

Πρέπει να βάζει λίγο αλάτι στις προκλήσεις γιατί για σκέψου πόσες φορές με έχουν προκαλέσει στην καριέρα μου, πάρα πολλές.

Αυτός ο τύπος δεν θα κάνει την διαφορά. Έχω πιο μεγάλα ψάρια να κυνηγήσω.

Κέρδισα έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Sebastian Formella. Αναμετρώμαι τώρα, με έναν τύπο που έχει παίξει με τους καλύτερους της γενιάς του, τον Samuel Vargas.»

Off Off dstroumb Off Off ΠΥΓΜΑΧΙΑ #boxing O σπουδαίος Βρετανός πρωταθλητής πυγμαχίας Conor Benn μέσω του Sky Sports για πρώτη φορά απάντησε στην πρόκληση για μεταξύ τους αγώνα που του έκανε ο Florian Marku.  Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 01:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα