Bundesliga: Στο.. χαλαρό η Μπάγερν, συντριβή για τη Σάλκε του Γραμμόζη (HLS)

Bundesliga: Στο.. χαλαρό η Μπάγερν, συντριβή για τη Σάλκε του Γραμμόζη (HLS)ntzouaniΣάβ, 03/13/2021 - 18:28

 

Αμετάβλητες παρέμειναν οι πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, καθώς η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από τη Βρέμη και διατήρησε τη διαφορά "ασφαλείας" από τη Λειψία, ενώ η Βόλφσμπουργκ διατηρήθηκε στα ψηλά "πατώματα" του γερμανικού

πρωταθλήματος. Νίκη "ανάσα" πήρε η Μάιντς, ελπίδες Ευρώπης διατηρεί η Ουνιόν. 

Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου 1-3

Σαρωτική ήταν η Μπάγερν Μονάχου στη Βρέμη, επικρατώντας 3-1 της Βέρντερ στο Weserstadion. Ο Γκορέτσκα στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς, ο Γκνάμπρι έκανε το 2-0 στο 35ο λεπτό, ενώ ο Λεβαντόφσκι σημείωσε στο 67' το τρίτο τέρμα των πρωτοπόρων της Bundesliga και έγραψε ιστορία! Ο Πολωνός στράικερ πέτυχε το 32ο εφετινό του γκολ, έφτασε τα 268 στο γερμανικό πρωτάθλημα και έφτασε στη δεύτερη θέση των all time scorers τον Κλάους Φίσερ.

Η Βέρντερ μείωσε σε 3-1 στο 86' με το τέρμα του Νίκλας Φούλκρουγκ. 

 

Μάιντς - Φράιμπουργκ 1-0

Σημαντική εντός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Μάιντς, επικρατώντας 1-0 της Φράιμπουργκ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ελβετός Ρόμπιν Γκουάλσον στο 84ο λεπτό, δίνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία 2-1

Η ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga, Ουνιόν πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της και συνεχίζει να μάχεται για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αν και η ομάδα του Βερολίνου βρέθηκε στο 45ο λεπτό να χάνει με 1-0 μετά το γκολ πέναλτι του Ντούντα, έκανε... αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και με πέναλτι του Κρούζε στο 48ο λεπτό και τέρμα του Τρίμελ στο 67' πήρε τη νίκη. 

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 5-0

Βαριά ήττα για τη Σάλκε του Γραμμόζη στο Volkswagen Arena, καθώς η Βόλφσμπουργκ έκανε... σμπαράλια την άμυνα της ουραγού του γερμανικού πρωταθλήματος με το εντυπωσιακό 5-0. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32' με αυτογκόλ του Μουστάφι, ο Βέγκχορστ στο 51' έκανε το 2-0 και ο Μπακού στο 58' σημείωσε το τρίτο τέρμα της Βόλφσμπουργκ. Το 4-0 ήρθε από τον Μπρεκάλο στο 64ο λεπτό και το τελικό 5-0 σημείωσε ο Φίλιπ στο 79ο λεπτό. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off ntzouani Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Αμετάβλητες παρέμειναν οι πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga. Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 18:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα