"Brainstorming" Σκίμπε με Σωκράτη και "Τόρο"

Στη Γερμανία θα βρεθεί ο Μίκαελ Σκίμπε για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και την Ντόρτμουντ το Σάββατο το απόγευμα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Ρέτσο να τίθεται αντιμέτωπος με τον Παπασταθόπουλο.

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός, αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχηγό της Ντόρτμουντ για να συζητήσουν από κοντά τα τεκταινόμενα στην Εθνική Ελλάδος λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ΕΠΟ. Άλλωστε ο Σκίμπε θέλει να βλέπει από
κοντά όλους τους παίκτες του και να έχει κατ' ιδίαν συζητήσεις μαζί τους αναφορικές με την Εθνική.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε, πως ο Σκίμπε ανταλλάσσει απόψεις για την ομάδα τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Τοροσίδη, αλλά και με άλλους έμπειρους παίκτες της "γαλανόλευκης" ώστε να αφουγκράζεται καλύτερα το κλίμα αλλά και τη διάθεσή τους. Κάπως έτσι έγινε και το "κλικ" της αλλαγής στην Εθνική στο ταξίδι στην Αυστραλία τον Ιούνιο του 2016.

Μάλιστα είναι τόσο ανοιχτός ο Γερμανός που δέχεται ακόμα και συμβουλές, ειδικά από τους αρχηγούς της ομάδας για τον τρόπο λειτουργείας της, στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα όσο το δυνατόν πιο "οικογενειακό" κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Για τον ίδιο λόγο λοιπόν αν τον ευνοήσουν οι συνθήκες τη Δευτέρα αναμένεται να ταξιδέψει και στη Μπολόνια για να έχει κατ' ιδίαν συνάντηση και με τον Βασίλη Τοροσίδη ώστε να συζητήσουν όλα όσα αφορούν την Εθνική ομάδα την επόμενη διετία με απώτερο στόχο φυσικά την πρόκριση στο EURO 2020.
Keywords
Τυχαία Θέματα