Borderlands 3: Τα καλύτερα Easter Eggs που βρήκαμε μέχρι τώρα

Εσείς τι έχετε βρει;

Το franchise του Borderlands είναι πολύ γνωστό για την πληθώρα αναφορών, που περιλαμβάνει, για την ποπ κουλτούρα και φυσικά για τα easter eggs που βρίσκονται κρυμμένα σε διάφορα σημεία του χάρτη. Παίζοντας λοιπόν το παιχνίδι, ανακαλύψαμε ορισμένα Easter Eggs και αναφορές.

Πάμε να τα δούμε μαζί!

Ακολουθούν SPOILERS!

DOOM
Shotgun

Ως ένα από τα πολλά legendary όπλα, που θα βρείτε στο παιχνίδι, το Speedloadin’ Hellwalker είναι ένα, double-barrelled shotgun, που μοιάζει πάρα πολύ με το πολυαγαπημένο shotgun του DOOM guy. Το Speedloadin’ Hellwalker συμπεριφέρεται όπως ένα shotgun, αλλά με ένα μικρό twist. Όταν πυροβολείτε, ακούγεται ο ήχος μιας κιθάρας, ενώ παράλληλα, το σχήμα της σφαίρας, αντικατοπτρίζει ένα δαιμονικό σύμβολο.

Rick and Morty Γνωρίστε του Wick και Warty.

Για προφανείς λόγους, οι δύο αυτοί τύπου δεν έχουν το ίδιο όνομα με εκείνους της ομώνυμης σειράς (Rick and Morty), στην IP την οποία αντιγράφουν. Οι Wick και Warty βρίσκονται στην Lectra City στην Prometha ως μέρος ενός side mission. Η εμφάνισή τους είναι σπάνια, αλλά αν καταφέρετε να σταματήσετε τα ατέρμονα teleport του Wick, τότε έχετε την πιθανότητα να αποκτήσετε ζουμερό legendary loot.

Mines of Moria

Υπάρχει ένα side mission στο Borderlands 3 στην Pandora, που θα σας περάσει μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο. Κάποια στιγμή, θα έρθετε αντιμέτωποι με δωμάτιο, που θα σας μοιάζει πολύ γνωστό. Θα έχετε δίκιο βέβαια, αφού αντικατοπτρίζει το σημείο ανάπαυσης του Balin.

Παράλληλα, θα αντιμετωπίσετε και την BL3 έκδοση του Balrog.

Splodeo’s

Κουτιά από Splodeo’s, τα επίσημα δημητριακά του Torgue, μπορούν να βρεθούν σε όλο το παιχνίδι. Αν βρείτε κανένα πάνω σε ράφι ή χωμένο σε καμία γωνία, πυροβολήστε το. Αυτό θα κάνει trigger ένα guitar solo, το οποίο μπορείτε να ακούσετε ξανά, τρεις με τέσσερις φορές, πριν καταστραφεί το κουτί. Να τονίσουμε όμως, ότι τα κουτιά που βρίσκονται μέσα σε στοίβες από loot δεν έχουν αυτό το εφέ.

Moxxi’s Tip Jar

Ένα πολύ μικρό βάζο στον πάγκο στο μπαρ του Sanctuary 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσετε στην Moxxi μετρητά, για να εκφράσετε την εκτίμησή σας για τις υπηρεσίες της. Εάν βάλετε αρκετά χρήματα στο βάζο, η Moxxi θα σας δώσει όπλα. Σας τα στέλνει μάλιστα μέσω ταχυδρομείου, οπότε ανοίξτε το Social menu και αποδεχτείτε τα δώρα. Τα όπλα είναι μοναδικά και πάντα θα συνοδεύονται από σεξουαλικά υπονοούμενα σε μορφή κειμένου.

Half-Life

Το επονομαζόμενο Freeman, ένα rocket launcher, που έχει δημιουργηθεί από την Atlas Corporation, είναι ξεκάθαρη αναφορά στο όπλο που παρουσιάζεται στη σειρά Half Life. Στο Borderlands 3, οι ρουκέτες που εκτοξεύονται, ελέγχονται από τον παίκτη.

Downton Abbey

To Downton Abbey είναι μια σειρά για την οικογένεια Crawley. Αυτό το Varkid, που μπορείτε να βρείτε στην Pandora, περιλαμβάνει σχεδόν όλη την οικογένεια Crawley, σε ένα σώμα. Όταν αδειάζετε το health του, επανέρχεται, αυτή τη φορά ως δύο πρόσωπα και αυτό συμβαίνει αρκετές φορές, πριν τελειώσει το fight. Μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή στα γελοία καπέλα τους και τα πολύ αστεία μουστάκια τους.

Game of Thrones

Σας έχει τύχει ποτέ να ανοίγετε τυχαία κουτιά σε υπονόμους και ξαφνικά να πετάγεται μπροστά σας η μητέρα των grogans και να στέλνει κατά πάνω σας τα Rakks της, που πετούν φωτιές; Ναι ξέρουμε, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όταν ταξιδεύετε στην προαιρετική περιοχή Eden-6, θα έρθετε αντιμέτωποι με μια όχι και τόσο διακριτική αναφορά στο Game of Thrones. Πιο συγκεκριμένα, θα βρεθεί μπροστά σας η Mother of Grogans, the Uncorroded, Queen of the Sewer Kingdom, μαζί με τα Rakks της, που μοιάζουν με δράκους και θα προσπαθήσει να σας κάψει ζωντανούς.

Dr. Jekyll και Mr. Hyde.

Αυτό το Easter Egg δεν είναι και πολύ διακριτικό, αν δείτε τα ονόματα. Αυτοί οι δύο Goliaths κρύβονται στο Jakobs Estate, κρυμμένοι σε μια γωνία και σας περιμένουν. Οι Heckle και Hyde είναι και κομμάτι της λίστας "Wanted" του Zero. Σκοτώστε τους για να κερδίσετε loot και XP.

Pen και Teller

Αντί για τους Pen and Teller, έχουμε τους Pain and Terror. Ο Pain είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένος από τον Pen Gilette και είναι ξεκάθαρο ότι εδώ, χαρίζει και τη φωνή του. Το πραγματικό αστέρι όμως είναι η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Teller στο voiceover του Terror.

Φυσικά αυτά είναι μόλις μερικά από τα Easter Eggs που βρήκαμε στο παιχνίδι. Εσείς είδατε άλλα που δεν βρίσκονται στη λίστα μας; Πείτε μας στα σχόλια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceDestiny 2 New Light ImagesDestiny 2 Shadowkeep Artifact ImagesΈνα DLC για το Control ανακοινώθηκε και μαζί του ένα tease για Alan Wake crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα