Battlefield V: Ακυρώνονται οι αλλαγές στο ΤΤΚ

Έπειτα από feedback των παικτών.

H DICE ανακοίνωσε ότι θα αναιρέσει όλες τις αλλαγές στο Time to Kill (TTK) του Battlefield 5 έπειτα από feedback που έδωσαν οι παίκτες.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Reddit. Από σήμερα λοιπόν τα πάντα γίνονται όπως και πριν. Αν και οι αλλαγές αυτές είχαν ως στόχο να βοηθήσουν τους καινούριους παίκτες να μπουν στο πεδίο της μάχης, οι παλαιότεροι

πάτησαν πόδι εξηγώντας τα μειονεκτήματα τού νέου συστήματος.

Στην αρχή πάντως, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι τόσο το ΤΤΚ όσο και το ΤΤD ήταν αρκετά γρήγορα, ωστόσο οι αλλαγές αυτές πήγαν τα πράγματα στο άλλο άκρο με πολλούς να λένε ότι οι αντίπαλοι τώρα δεν πέθαιναν πολύ εύκολα. Εκτός από αυτό οι αλλαγές έφεραν και προβλήματα ισορροπίας στο παιχνίδι.

Η DICE έπειτα από feedback των παικτών έκανε την ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή ειδοποιώντας τους παίκτες πως από αυτή την βδομάδα τα πάντα θα γίνονταν όπως πριν.

"Με τις αλλαγές στο ΤΤΚ θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να μετεξελίξουμε την εμπειρία σας και να κάνουμε το παιχνίδι πιο ευχάριστο στους νέους παίκτες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ξεχνούσαμε τους βετεράνους του πεδίου της μάχης", έγραψε ο community manage του παιχνιδιού, Dan Mitre. "Προφανώς κάτι δεν κάναμε καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν οι πιο παλιοί παίκτες του παιχνιδιού αυτοί που ζήτησαν τις αλλαγές. Εμείς ως developers αποφασίσαμε να το πάρουμε πάνω μας και να τις εφαρμόσουμε στηριζόμενοι σε εκτενή δεδομένα που είχαμε μαζέψει."

Αν και μερικοί πήραν στραβά τις αλλαγές, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδιναν συγχαρητήρια στη DICE στο Reddit που άκουγε και σεβόταν τη γνώμη της κοινότητας.

Η DICE επίσης διόρθωσε μερικά λαθάκια που είχαν σχέση με τα όπλα ενώ φρόντισε να μαζέψει πραγματικά δεδομένα για το πώς το TTK επηρεάζει το BF5 με στόχο βέβαια να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νέους παίκτες.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Battlefield δείτε τις αρχικές αντιδράσεις των παικτών σχετικά με το ΤΤΚ και γιατί το Overture έφτασε λίγο καθυστερημένο.

Αν θέλετε κι άλλα νέα δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceBattlefield 5: Από αύριο οι αλλαγές στο TTKΤο Battlefield V δεν πουλάειBattlefield V Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα