Basket League: Στον «αέρα» το Άρης-Ηρακλής!

Basket League: Στον «αέρα» το Άρης-Ηρακλής!basket1thanosΠαρ, 10/30/2020 - 22:19

Ο Άρης φέρεται να κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα της Κυριακής (1/11) με τον Ηρακλή στο "Nick Galis Hall". Από την άλλη πλευρά ο Γηραιός επιθυμεί την διεξαγωγή του αγώνα έστω και με αντιστροφή προγράμματος. Δηλαδή το ματς να γίνει στο Ιβανώφειο

αντί για το Αλεξάνδρειο.

Το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Basket League βρίσκεται στον αέρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη με τον Covid-19. Θυμίζουμε πως ο Άρης δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα παρά μόνο να υποβληθεί σε τεστ Covid-19 και αυτά στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου!

Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει απαντήσει στον Άρη. Και δεν έχει απαντήσει διότι περιμένει την εξαγγελία των νέων μέτρων κατά του Covid-19, που θα κάνει αύριο (31/10) το πρωί ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι το προσωρινό "λουκέτο" σε κάποια από τα πρωταθλήματα της χώρας (επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά μένει να φανεί).

Αν δεν μπει στον "πάγο" το επαγγελματικό πρωτάθλημα τότε όλα δείχνουν ότι η Λίγκα θα εξασφαλίσει άδεια από την Πολιτεία (έχουν γίνει ήδη τέτοιες συζητήσεις) για να διεξαχθεί το ντέρμπι Άρης – Ηρακλής.

Αν βέβαια, το «λουκέτο» πιάσει και την Basket League, τότε θα αναβληθεί φυσικά όλη η αγωνιστική.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Ηρακλής - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 Αρης ΕΛΛΑΔΑ Διαβάστε όλα τα δεδομένα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή (01/11, 19:30). Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 22:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα