Basket League: Όλα καλά, όλα ανθηρά

Τελικώς, υπήρχαν κενά στην επιτροπή προ-αδειοδότησης που ο ΕΣΑΚΕ θέσπισε παμψηφεί και ακύρωσε με ψήφους 8-4. Το Δ.Σ διήρκησε κοντά επτά ώρες, οι «αιώνιοι» ξιφούλκησαν ως είθισται και οι τέσσερις διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν δικαιωμένοι. Σε δυο εβδομάδες θα τα ξαναπούν, θα κλείσουν τα κενά συντάσσοντας το νέο κανονισμό αδειοδότησης και όλα καλά, όλα ανθηρά.

Λόγος για την αξιοπιστία του φυσικά δεν γίνεται. Τι κι αν η ΑΕΚ μίλησε

για «εγκληματική οργάνωση» και «Νέα Τάξη Πραγμάτων», ξιφούλκησε κατά συγκεκριμένων προσώπων και ανέφερε πως έχει αποδείξεις διαφθοράς που βρίσκονται στη διάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών;

Όχι πως αναμενόταν κάτι διαφορετικό. Όσοι έδωσαν σημασία στα εαρινά μηνύματα, με δύο αποφάσεις αφαίρεσης βαθμών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανατρέπονται από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και το ΑΣΕΑΔ, καταλάβαιναν πως ήταν οριακά αδύνατο ο ΕΣΑΚΕ να αποβάλλει τέσσερα μέλη του.

Την ίδια στιγμή το πρωτάθλημα συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του. Οι ίδιες οι ομάδες αφήνουν πλέον ξεκάθαρα υπονοούμενα για στοιχηματισμό, υποθέσεις πλαστογραφίας περνούν στα ψιλά, ιδιοκτήτες εξαφανίζονται. Ομάδες βρίσκουν παντελώς νομότυπους τρόπους να ενισχύονται ενώ οι απαγορεύσεις μεταγραφών σέρνουν χορό, αλλού παίκτες δεν πατάνε στην προπόνηση τις μισές μέρες μήπως και δουν το χρώμα του χρήματος και άπαντες περιμένουν ξανά τα χρήματα του στοιχήματος για να δηλώσουν ξανά αισιόδοξοι.

Το μπαλάκι είναι σαφές πως βρίσκεται πια στην Ε.Ο.Κ. και προσωπικά στον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (21/6).

Keywords
Τυχαία Θέματα