Australian Open: Ο Ντιμιτρόφ πονούσε υπερβολικά

Australian Open: Ο Ντιμιτρόφ πονούσε υπερβολικάtnalΤρί, 02/16/2021 - 13:36

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να βγάλει ούτε τις κάλτσες του από τους πόντους, θέλοντας να δικαιολογήσει την ήττα του από τον Ασλάν Καράτσεφ. Όπως τόνισε οι πόνοι στην πλάτη του ήταν αφόρητοι και επηρέασαν την απόδοσή του, χωρίς όμως να θέλει να μειώσει την επιτυχία του αντιπάλου του, όπως δήλωσε στη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά, ο Ντιμιτρόφ

δήλωσε: “Δε χρειάζεται να κρύψω κάτι, είχα έναν σπασμό στην πλάτη χθες. Δεν μπορέσαμε να το διορθώσουμε έγκαιρα. Άρχισε ο πόνος νωρίς στο ματς και χειροτέρευε, ήταν ασταμάτητος. Αλλά αρκετά για μένα, είναι δική του μέρα. Ένιωθα καλά τις προηγούμενες μέρες, ένιωθα ότι είμαι σε καλό δρόμο. Είχαμε κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήμουν πολύ θετικός και ανεβασμένος ψυχολογικά για οποιονδήποτε αντίπαλο και κατάσταση. Σήμερα, όμως, δεν μπορούσα ούτε να βάλω τις κάλτσες μου πριν το ματς, οπότε ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Προσπάθησα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Άξιζε, ωστόσο, τη νίκη

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Αδρεναλίνη, Grand Slam. Είχε περάσει καιρός από τον προηγούμενο προημιτελικό μου, μου άρεσαν οι πιθανότητές μου. Όπως είπα, ένιωθα εξαιρετικά, δεν το περίμενα. Ήταν μια από τις λίγες φορές που ένιωθα καλά σε σλαμ. Δεν είχα χάσει σετ, κινούμουν καλά, σέρβιρα καλά. Ένιωθα σαν να ενώνονται τα κομμάτια χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι άσχημο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ποτέ δεν ξέρεις. Γι' αυτό πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Σέβομαι, όμως, και εκείνον. Με είδε να μοχθώ και συνέχισε αυτό που έκανε".

Τέλος, τόνισε γιατί δεν εγκατέλειψε τον αγώνα: "Δε μου αρέσει να τα παρατάω. Σίγουρα κάνω κακό σε εμένα και την ομάδα μου, αλλά γίνεσαι πεισματάρης. Είσαι ανταγωνιστής. Αυτό είναι, παραδέχομαι το λάθος μου. Τι να πω; Είναι στιγμές που δε σκέφτεσαι καθαρά στο γήπεδο και σε αυτό το σημείο δεν ήθελα να τα παρατήσω, δεν μπορούσα. Έτσι είμαι".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off tnal Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να βγάλει ούτε τις κάλτσες του από τους πόντους, θέλοντας να δικαιολογήσει την ήττα του από τον Ασλάν Καράτσεφ. Article publish on Τρί, 02/16/2021 - 13:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα