Australian Open: Δεν έμεινε ευχαριστημένη η Σάκκαρη

Australian Open: Δεν έμεινε ευχαριστημένη η ΣάκκαρηtnalΤρί, 02/09/2021 - 08:55

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με την απόδοσή της στην αναμέτρηση με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, από την οποία ηττήθηκε 2-1 σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως δε θέλει να αποτελέσει η καραντίνα στην οποία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες δικαιολογία, για τον πρόωρο αποκλεισμό της από τη συνέχεια του

αυστραλιανού όπεν.

Αρχικά, ο Σάκκαρη δήλωσε: “Δεν έχω πολλά να πω, ξεκάθαρα δεν έπαιξα καλά. Μπράβο στην Κριστίνα που πάλεψε και κέρδισε το ματς, αλλά από την πλευρά μου νομίζω ότι έπαιξα ένα τόσο κακό ματς μετά από πολύ καιρό”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δε θέλω να ρίξω το φταίξιμο σε αυτό. Δεν έχω καθίσει ακόμα να σκεφτώ τι μπορεί να έφταιξε, γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Σίγουρα έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Δε θέλω να δικαιολογώ τον εαυτό μου, έπαιξα άσχημα, τελείωσε. Και άλλες παίκτριες είχαν 14 μέρες καραντίνα και μια χαρά έχουν προχωρήσει”.

Επίσης, η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στις προσδοκίες που είχε από τη συμμετοχή της στο τουρνουά: “Το προηγούμενο τουρνουά το είχα πάρει πιο χαλαρά. Αυτό εδώ δεν μπορείς να το πάρεις πιο χαλαρά. Ό,τι και να γίνει, είναι Grand Slam και θέλεις να πας όσο καλύτερα γίνεται. Οι απαιτήσεις από τον εαυτό μου ήταν μικρότερες, αλλά διαχειρίστηκα πολύ λάθος το ματς και την προετοιμασία για αυτό. Ήταν πολύ λάθος”.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Γαλλίδα αντίπαλό της δήλωσε: “Δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο σετ νομίζω ότι και η αντίπαλος μου έδωσε πολλά δώρα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, δεν μπόρεσα να ελέγξω το άγχος και την πίεση. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ”.

Τέλος, αναφέρθηκε για την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδελαΐδα στις 21 Φεβρουαρίου: “Ένιωσα πολύ ωραία. Ελπίζω να επιστρέψουμε στην κανονικότητα γιατί με έχει κουράσει όλη αυτή τη κατάσταση”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off tnal Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με την απόδοσή της στην αναμέτρηση με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, από την οποία ηττήθηκε 2-1 σετ. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα