Australian Open: Αιχμές του Τζόκοβιτς προς τον Κύργιο

Australian Open: Αιχμές του Τζόκοβιτς προς τον ΚύργιοtnalΚυρ, 02/07/2021 - 15:54

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στον Νικ Κύργιο, για τον οποίο δήλωσε πως δεν τον σέβεται εκτός των κορτ. Ο Σέρβος τενίστας απάντησε στην έντονη κριτική που του ασκεί ο Ελληνοαυστραλός τενίστας και έδειξε ενοχλημένος.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: “Το έχω ξαναπεί, νομίζω ότι είναι καλός για το άθλημα. Έχει τον δικό του

αυθεντικό τρόπο στο τένις και στα πράγματα εκτός γηπέδου. Τον σέβομαι. Τους σέβομαι όλους γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να διαλέξει πώς να εκφραστεί, τι να κάνει. Ο σεβασμός μου πάει στο τένις που παίζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχος. Έχει σπουδαίο παιχνίδι, έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να νικήσει οποιονδήποτε παίκτη στον κόσμο. Εκτός court, δεν τον σέβομαι και τόσο πολύ για να είμαι ειλικρινής. Θα το κλείσω εδώ. Δεν έχω άλλο σχόλιο για εκείνον, για τα σχόλιά του ή οτιδήποτε άλλο προσπαθεί να κάνει”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τενίστας αναφέρθηκε και στην παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες στο “Melbourne Park”: “Είναι υπέροχο, έστω και αν είναι μικρό το ποσοστό, που θα είναι θεατές στα ματς, είναι κάτι. Ειδικά σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα και σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, κοιτάω να παίρνω ενέργεια από τον κόσμο. Είμαστε και διασκεδαστές, θέλουμε να ανταλλάσσουμε αυτό το vibe και την ενέργεια με τον κόσμο. Όταν, λοιπόν, παίζεις σε ένα άδειο μεγάλο γήπεδο, είναι πολύ περίεργο. Ελπίζω πολύ σύντομα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα”.

Όσον αφορά στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: “Είναι μια σχέση αγάπης, κάτι παρόμοιο με τον Ράφα και το Roland Garros. Αισθάνομαι πιο άνετα κάθε χρόνο που επιστρέφω, Προφανώς όσο περισσότερο κερδίζεις, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις και τόσο καλύτερα αισθάνεσαι στο γήπεδο. Όταν μπήκα φέτος στο γήπεδο για πρώτη φορά για προπόνηση, ξαναέζησα κάποιες αναμνήσεις από πέρυσι και από τα άλλα χρόνια που κέρδισα το τουρνουά. Μου δίνει ένα υπέροχο συναίσθημα, αυτοπεποίθηση. Αισθάνεσαι ότι είσαι στο μέρος που πρέπει να είσαι. Ιστορικά, πάντα έχω μπορέσει να παίξω το καλύτερό μου τένις και ελπίζω να είναι άλλη μια επιτυχημένη χρονιά”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off tnal Off Off ΤΕΝΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στον Νικ Κύργιο, για τον οποίο δήλωσε πως δεν τον σέβεται εκτός των κορτ. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 15:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα