Athens Καλλιθέα – Ιωνικός 1-1: Χαμένοι βαθμοί στο «Ελ πάσο» (highlights)

Για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs του δευτέρου ομίλου της SuperLeague 2, η Athens Καλλιθέα φιλοξένησε στο «Έλ πάσο» τον Ιωνικό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς απειλώντας πρώτοι μόλις στο όγδοο λεπτό με ωραίο δυνατό, συρτό σουτ του Οικονομίδη, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο έξω. Λίγα λεπτά αργότερα σε ένα γύρισμα του Λινάρδου η μπάλα βρήκε στο χέρι των αμυντικών της Καλλιθέας, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά

παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Σπανού. Δύο λεπτά αργότερα και στο 12΄ ο Ντεμέτριους έβγαλε φανταστική κάθετη αλλά ο Γκέλιος διάβασε πολύ καλά τη φάση και πρόλαβε τον Λουκίνα. Στο 30΄ ο Μαρόττα, έκανε άθελα του χέρι και ο Γιακουμάκης που ανέλαβε την εκτέλεση, δε λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κότσαρη.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Βοσνιάδη βοήθησαν την ομάδα του και μόλις δύο λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουκίνας βρέθηκε στο σωστό σημείο και με ωραίο γύρισμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες καθώς η Athens Καλλιθέα χάνει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά από τα Χανιά και αντίστοιχα οι Νικαιώτες να τη μειώσουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Athens Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρόττα (Ρομάο 46΄), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης (Κυνηγόπουλος 46΄), Σίλβα (Τσιντώνης 85΄), Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο (Περέιρα 80΄) Λουκίνας, Βασιλόγιαννης (Μουστακόπουλος 70΄).

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασούλης, Οικονομίδης (Σερπέζης 74′), Λινάρδος (Ντάουντα 51΄), Γιακουμάκης (Δρίτσας 87΄), Γκοράνοφ, Γκίνης, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι, Ροντρίγκεζ.

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα