Aταλάντα: O «καυτός» Φεβρουάριος

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν να δώσουν επτά παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τις 6 έως τις 27 του μήνα, ενώ η ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στις 24/2 για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι το έκτο παιχνίδι της ομάδας του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι σε 18 μέρες.

Οι «νερατζούρι», που αγωνίστηκαν τελευταία φορά στις 22 Ιανουαρίου και το 0-0 με τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα, ανοίγουν τον δεύτερο μήνα του 2022 με τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας ματς.

Στις 6 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν στο γήπεδό τους την Κάλιαρι για το πρωτάθλημα, στις 10 τη Φιορεντίνα για το Κύπελλο και στις 13 τη Γιουβέντους ξανά για τη Σέριε Α, πριν υποδεχτούν τον Ολυμπιακό στις 17 στο πρώτο μεταξύ τους ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ενδιάμεσα υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Φιορεντίνα (20/2) και στις 24 θα κριθεί η πρόκριση με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν κλείσει ο μήνας εντός έδρας με τη Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα.

Οι επιδόσεις εντός έδρας θα κρίνουν λοιπόν πολλά όσον αφορά την πορεία της σε όλα τα μέτωπα, έχοντας μέχρι τώρα πάντως όχι και τόσο καλή συγκομιδή στο γήπεδό της, ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου έχει πάρει μόλις 13 πόντους σε 10 παιχνίδια.

Σε πολλά ματς της σεζόν πάντως οι «νερατζούρι» είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές απουσίες, ενώ πρόσφατα υπήρχαν νέες απώλειες με τους Ίλιτσιτς, Μιραντσούκ και τον Γκόζενς που μετακόμισε στην Ίντερ.

Ο Γκασπερίνι πάντως αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του επόμενο διάστημα, καθώς είναι στον δρόμο της επιστροφής στη δράση οι Κοοπμέινερς, Mαλινόφσκι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Σαπάτα και Πάσαλιτς, ενώ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επιστρέφει ο Μπογκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα