Asher και Bull κατέκτησαν το Kaiafas Battle PROAM 2022 (video)

Οι εξαιρετικοί σε επιδόσεις αθλητές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση & το ενθουσιώδες κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές κι αθλήτριες του κόσμου αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν από 5 έως 3 αστέρια, καθώς και δύο χρηματικά έπαθλα των 22.000 δολαρίων & των 12.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Στους Pro Άνδρες ο Βρετανός Will Asher επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας τη νίκη, ενώ το podium συμπλήρωσαν συμπατριώτης του, Frederick Winter

κι ο Ιταλός Matteo Luzeri.

Στις γυναίκες η Jaimee Bull παρέμεινε αήττητη για το 2022. Η Καναδή αθλήτρια αν και πιέστηκε από τις επιδόσεις της Αμερικανίδας Allie Nicholson και της Ιταλίδας Beatrice Ianni, εντούτοις κατάφερε να στεφθεί «Βασίλισσα» του «Kaiafas Battle 2022»

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αθλητική αυτή διοργάνωση, είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία. Παράλληλα, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος & του Δήμου Ζαχάρως.

Με φόντο την υπέροχη Λίμνη Καϊάφα και κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι του Kaiafas Battle 2022. Η μέρα ήταν μία τεράστια υπαίθρια γιορτή, η οποία μεταφέρθηκε ψηφιακά σε 170 χώρες, με τεράστια προβολή και επιτυχία.

Τα καλύτερα έρχονται, η ιστορία του θαλάσσιου σκι σήμερα ξαναγραγραφεται & οι αγώνες για το 2023 είναι μόνο… ένα χρόνο μπροστά!!!

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα