Aντετοκούνμπο: «Greek Freak ο Τσιτσιπάς!» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχρισε...Greek Freak του τένις τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο ηγέτης των Μπακς έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο προσωνύμιο για τα κατορθώματα του ΝΒΑ και όπως είπε μετά τη νίκη επί των Ράπτορς, ο Έλληνας τενίστας μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο στο δικό του άθλημα!

«Δεν παρακολουθώ πολύ τένις, βλέπω μπάσκετ και λίγο ποδόσφαιρο. Πάντως ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά πολύ καλός σε
αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι. Πιστεύω πως το 2020 ή το 2021 θα είναι στους κορυφαίους στο παγκόσμιο τένις και θα έχουμε ένα νέο Greek Freak στο τένις».

Για τη νίκη στο Τορόντο τόνισε: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις εκτός έδρας, ειδικά μια τόσο καλή ομάδα όπως οι Ράπτορς. Είναι σπουδαία υπόθεση που όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα φάουλ όλοι οι υπόλοιποι βγήκαν μπροστά και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση των Ράπτορς. Πρέπει να παραμείνουμε όμως ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για την παρουσία των Μπουντενχόλζερ και Μίντλετον μαζί του στο All-Star Game σχολίασε: «Είναι μεγάλο πράγμα που ο Κρις Μίντλετον και ο κόουτς θα είναι στο All Star Game μαζί μου, για τους Μπακς και την πόλη του Μιλγουόκι. Ο Κρις έχει θυσιάσει πολλά γι’ αυτή την ομάδα και το άξιζε. Είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Είμαστε έξι χρόνια συμπαίκτες και πρώτη φορά είδα τόσο λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ποτέ δεν περιμέναμε να είμαστε μαζί στο All Star Game, πρώτοι στην Ανατολή και με τον κόουτς μας εκεί».

"I've been teammates with Khris for 6 years, and I've never seen a smile that bright on him." @Giannis_An34 on the moment when @Khris22m was announced as an All-Star: pic.twitter.com/oG5gc2Mizv

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 1, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα