All Star Game: Ενθουσιασμένος με την πεντάδα ο Γιάννης

All Star Game: Ενθουσιασμένος με την πεντάδα ο ΓιάννηςtnalΠαρ, 03/05/2021 - 09:20

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά του που θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τους Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Κάρι και Τζέιμς. Ο Έλληνας παίκτης έδειξε σίγουρος για νίκη της ομάδας του στο All Star Game της Ατλάντα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μέμφις Γκρίζλις, αποθεώνοντας τον Τζρου Χόλιντεϊ.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για τις επιλογές του “Βασιλιά” για το All Star Game:

“Είναι όμορφο να είμαι η πρώτη επιλογή για τον ΛεΜπρόν, θα εκπροσωπήσω την πόλη και θα το διασκεδάσω. Είχαμε παίξει μαζί το 2017, στο πρώτο μου All-Star. Στα κάνει όλα εύκολα, δεν έχω συνηθίσει έτσι. Θα κάνω τη δουλειά μου, θα πάρω τις σωστές αποφάσεις, θα παίξω σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω για να πάρουμε τη νίκη. Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε. Είναι μια καλή πεντάδα".

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη νίκη επί των Γκρίζλις: "Ο Χόλιντεϊ έβαλε μεγάλο σουτ, είναι ηγέτης. Το ξέρεις ότι θα βγάλει μεγάλες φάσεις στα κρίσιμα. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Έκανε ένα μεγάλο κλέψιμο και ήταν ήρεμος. Στο φινάλε πήρε το σουτ, έκανε την κίνησή του, το έβαλε. Μεγάλο σουτ. Όσο για εμένα, είδα ότι ο Κόνατον ήταν ελεύθερος και έπρεπε να τον εμπιστευθώ. Το έβαλε. Δε θα με ένοιαζε και αν το έχανε. Δεν μπορείς να κοιτάζεις το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι, να βρεις το καλύτερο σουτ και εκεί το καλύτερο σουτ το είχε ο Πατ. Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν με το μέρος σου, κάποιες φορές όχι. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις, το κάναμε απόψε ως ομάδα. Δεν πρέπει να μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά το πλάνο και η στρατηγική μας".

ΑΜΕΡΙΚΗ - ALL STAR GAME - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά του που θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τους Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Κάρι και Τζέιμς. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 09:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα