Aμπιντάλ: Θα ανακριθεί για την υπόθεση Χαμράουι

Η 31χρονη διεθνής με τη Γαλλία, δέχτηκε επίθεση στις 4 Νοεμβρίου από δύο μασκοφόρους που την έσυραν έξω από το αυτοκίνητό της και την χτύπησαν με σιδερένιες ράβδους, προκαλώντας της τραυματισμούς στα χέρια και στα πόδια.

Μαζί της βρισκόταν στο όχημα και η συμπαίκτριά της στην Παρί Αμινατά Ντιαλό, η οποία ανακρίθηκε από τις γαλλικές αρχές ως πιθανή ηθική αυτουργός της επίθεσης, λόγω του ανταγωνισμού για μία θέση στην ενδεκάδα! Η Χαμράουι μετακόμισε στο Παρίσι το καλοκαίρι

του 2021 μετά από τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο η Ντιαλό αφέθηκε ελεύθερη μετά από 36 ώρες ανάκρισης και το σενάριο εμπλοκής της απομακρύνεται.

Αντίθετα σύμφωνα με τη Le Monde οι έρευνες στρέφονται στον Ερίκ Αμπιντάλ, καθώς η κάρτα SIM του τηλεφώνου της Χαμράουι ήταν στο όνομά του. 

Δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει ερωτικά κίνητρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες την ώρα του ξυλοδαρμού φώναζαν στην 31χρονη: «Σου αρέσει να κοιμάσαι με παντρεμένους;».

Η εισαγγελέας Μαριβόν Κεγιμπότ δήλωσε ότι ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος αμυντικός της Μονακό Λιόν, της Μπαρτσελόνα (στην οποία ήταν και τεχνικός διευθυντής την περίοδο 2018-2020) και του Ολυμπιακού θα κληθεί προσεχώς να καταθέσει για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και για τη σύζυγό του Χαγιέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα