ATP Finals: "Ζωντανός" ο Ζβέρεφ

ATP Finals: "Ζωντανός" ο ΖβέρεφosinteliΤετ, 11/18/2020 - 19:45

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 2-1 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον όμιλο του, στο ATP Finals και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο Γερμανός τενίστας είχε ξεκινήσει με ήττα από τον Μεντβέντεφ τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Λονδίνου, όμως έβγαλε αντίδραση. Σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες έκαμψε την αντίσταση του Αργεντινού με 6-3, 4-6, 6-3 και παρέμεινε στο... κόλπο για πρόκριση

στην επόμενη φάση.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη του Ζβέρεφ επί του Σβάρτσμαν σε indoor μέσα σε λίγες ημέρες (τον είχε κερδίσει και στον τελικό της Κολωνίας με 6-2, 6-1), όμως από εδώ και πέρα το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρεί.

Και αυτό διότι στο επόμενο παιχνίδι θα χρειαστεί νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς για να προκριθεί, είτε ο Σέρβος νικήσει τον Μεντβέντεφ, είτε ηττηθεί.
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ATP CUP - ΤΕΝΙΣ Off Off Off Off ΤΕΝΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 2-1 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον όμιλο του, στο ATP Finals και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 19:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα