ATP Finals: «Έκλεισε» θέση στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στη δεύτερη νίκη του στον «Κόκκινο Όμιλο» στο Τορίνο όπου διεξάγονται οι τελικοί της ATP, επικρατώντας αυτή τη φορά του Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος ήταν πολύ επιθετικός στο πρώτο σετ επιχειρώντας να κυριαρχήσει με το forehand, όμως ο Σέρβος είχε απίθανη κίνηση στο κορτ και εξαιρετική ακρίβεια στα χτυπήματα του για να διαχειριστεί με επιτυχία την προσέγγιση του αντιπάλου του.

Here. There. Everywhere.

That’s @DjokerNole#NittoATPFinals

pic.twitter.com/14xkkRlCaw

ATP Tour (@atptour) November 16, 2022

Στο δεύτερο σετ μάλιστα ο Τζόκοβιτς έγινε ακόμη πιο αιχμηρός, έχοντας εξαιρετικό βάθος στα χτυπήματα του και ασκώντας πίεση με το backhand στο Ρούμπλεφ, έκλεισε το ματς σε μόλις 68 λεπτά, κάνοντας μόλις έξι αβίαστα λάθη.

Ο Τζόκοβιτς έγινε ο δεύτερος τενίστας που προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά τον Κάσπερ Ρούουντ, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει το ρεκόρ των έξι κατακτήσεων που κατέχει ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο 35χρονος Σέρβος πανηγύρισε την τελευταία του κατάκτηση το 2015 κι έκτοτε έχει βρεθεί δύο φορές στον τελικό, 2016 και το 2018.

Ο Τζόκοβιτς, που πανηγύρισε την πρόκριση στο τέλος του ματς με την οικογένεια του, θα ολοκληρώσει τους αγώνες στον όμιλο κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ ο Ρούμπλεφ αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική το Στέφανο Τσιτσιπά.

Amazing win, epic family celebration #NittoATPFinals | @DjokerNole pic.twitter.com/pNZoH3Yx8W

ATP Tour (@atptour) November 16, 2022

Wholesome moment @DjokerNole | #NittoATPFinals pic.twitter.com/8glwi2A0ii

ATP Tour (@atptour) November 16, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα