AEK: Χωρίς τους Ιρανούς σε τρία παιχνίδια

Το απουσιόλογιο του Αργύρη Γιαννίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γεμίζει. Ο Γερμανοέλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις ικανότητες των Μίλαντ Μοχαμάντι, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσχάν Χατζησαφί, οι οποίοι πρέπει να ενσωματωθούν στην Εθνική Ιράν, στο πλαίσιο των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ.

Τα παιχνίδια των Ιρανών είναι προγραμματισμένα στις 27 Ιανουαρίου με Ιράκ και με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την 1η Φεβρουάριου.

Αυτό σημαίνει

ότι Μοχαμάντι, Ανσαριφάρντ και Χατζησαφί θα απουσιάζουν από τα ματς με ΠΑΟΚ (26/1, 17:00) για την ρεβανς του Κυπέλλου Ελλάδας, Βόλο (30/1, 17:15) στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με Άρη (2/2, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σημαντική απώλεια για τους “κιτρινόμαυρους” που θα χάσουν το βασικό αριστερό μπακ, αλλά και ακόμα ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Σοβαρή και η απουσία του Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αραούχο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπάθησε να βρει μια λύση με το ομοσπονδιακό συγκρότημα αλλά και τον τεχνικό του Ιράν, ωστόσο από την στιγμή πού τα παιχνίδια είναι επίσημα ματς προκριματικών είναι υποχρεωμένη με συμμορφωθεί με τους κανονισμού της FIFA και να αφήσει τους παίκτες να φύγουν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής τους ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα