450 λίρες για ένα κρασί με τον Μουρίνιο

Η Μπρίστολ Σίτι προετοιμάζεται για τον προημιτελικό του Carabao Cup, που φέρνει στο δρόμο της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία υποδέχεται στο «Ashton Gate» το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τεχνικός της Μπρίστολ, Λι Τζόνσον αποκάλυψε πως ξόδεψε 450 λίρες για ένα μπουκάλι κρασί από την Πορτογαλία, προκειμένου να το πιει μαζί με τον ειδικό, Ζοζέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

«Ξόδεψα 450 λίρες για ένα μπουκάλι κρασί. Έπρεπε να σπάσω το γουρουνάκι-κουμπαρά
της μικρής μου κόρης για να πάρω τα χρήματα γι’ αυτό το ακριβό κρασί από την Πορτογαλία» είπε με αρκετή δόση χιούμορ στο BBC Sport ο Λι Τζόνσον για να προσθέσει:

«Έχω κάνει την απαιτούμενη έρευνα και συνειδητοποίησα ότι το συγκεκριμένο κρασί αρέσει στον Ζοσέ και σίγουρα πρέπει να χυθεί στο ποτήρι από έναν ειδικό του κρασιού. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να έχει μια συνομιλία μαζί μου και να του αποσπάσω το μυαλό για 5 ή 10 λεπτά πίνοντας μαζί του αυτό το ακριβό μπουκάλι κρασί».

Η Μπρίστολ βρίσκεται στην 3η θέση της Championship, ενώ για να βρεθεί στα προημιτελικά του Carabao Cup άφησε εκτός τις Γουότφορντ, Στόουκ, Κρίσταλ Πάλας και Πλύμουθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα