1ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE 2018: Η άποψη της λέσχης Start Line

Η START LINE εκφράζει την αντίθεσή της στην ανακοίνωση αναβολής του -προγραμματισμένου για τις 11 Μαρτίου- πρώτου αγώνα του θεσμού Rotax Max Challenge 2018 που δημοσίευσε, με Δελτίο Τύπου, το αθλητικό σωματείο «ΣΦΙΚΑ» (με τη συνεργασία του οποίου συνδιοργανώνει τον αγώνα).

Το Σωματείο μας πιστεύει ακράδαντα ότι δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος αναβολής του αγώνα, από τη στιγμή που υπήρχε χρόνος και για τις προπονήσεις των αθλητών και για τη διευθέτηση των θεμάτων ασφαλείας που είχαν εντοπιστεί από την ΟΜΑΕ.

Αυτή
μάλιστα ήταν και η έγγραφη τοποθέτησή μας προς το Σωματείο «ΣΦΙΚΑ», όταν μας κοινοποίησε σήμερα το σχέδιο του Δελτίου Τύπου που ήθελε να δημοσιεύσει.

Όσον αφορά τα υποδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας από την ΟΜΑΕ στις 26/02, υπήρξε άμεση, έγγραφη διαβεβαίωση από πλευράς οργανωτών ότι θα διασφαλιστούν όλες εκείνες οι συνθήκες προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας στην πίστα καρτ Μεγάρων την Κυριακή 11/03.

Η START LINE βρισκόταν σε συνεχή επαφή με την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ και παρακολουθούσε τις προσπάθειες για να επιτευχθεί η χωρίς απρόοπτα έγκριση για τη μεταφορά του αγώνα από το Kartodromo Αφιδνών στα Μέγαρα, και για κάθε εξέλιξη επικοινωνούσε με το συνδιοργανωτή.

Η ΕΠΑ με σημερινή της ανακοίνωση στις 14.30 -για την οποία είχαν ενημερωθεί προφορικά οι οργανωτές του αγώνα από νωρίς το πρωί- έδωσε τελικά έγκριση για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του αγώνα RMC για λόγους ανωτέρας βίας, από το «Kartodromo» στην πίστα καρτ Μεγάρων.

Κατόπιν τούτου το σωματείο μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τους αθλητές και διαγωνιζόμενους Καρτ για τη δικαιολογημένη αναστάτωσή τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα