1-0 στη Λαμία η ΑΕΚ, ντεμπούτο για Βέρντε (video)

H AEK δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λαμία (1-0), παρότι εμφανίστηκε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με σημαντικές απουσίες, αλλά κι ένα νέο πρόσωπο.

Στο προτελευταίο της φιλικό προτού μπει κι επισήμως στη νέα σεζόν, η Ένωση αντιμετώπισε μια ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτήν τόσο σε ποιότητα, αλλά και σε βαθμό ετοιμότητας. Έλεγχε χωρίς προβλήματα τον ρυθμό, μείωσε ουσιαστικά στο ελάχιστο τις
απειλές που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στην άμυνά της και έβγαλε στην επίθεση αρκετούς αυτοματισμούς, ένας εκ των οποίων οδήγησε και στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Ο «μαέστρος» της ΑΕΚ, Ζεράλντες «έχτισε» την φάση από αριστερά, ο Χουλτ με τον Αλμπάνη έπαιξαν υποδειγματικά το «1-2» και ο τελευταίος με απ’ ευθείας πλασέ από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Κάτσικα (34’).

Ο Καρντόσο ξεκίνησε στην 11αδα τον Βέρντε και όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω του στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι θετικές. Ο κόσμος περίμενε να δει και τον Ολιβεϊρα, αλλά αυτό ήταν ανέφικτο από τη στιγμή που είχε μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του.

Ο ρυθμός όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε να πέφτει από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αφού οι προπονητές επέλεξαν να κάνουν πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά από τις ακαδημίες.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Λαμία (Μάκης Χάβος): Κατσικάς, Σαλιάκας, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Τουράμ, Τομάς, Ρόμανιτς.

AEK (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώντας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Σιμάο, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα