Τρακαδάς: Η Επιλογή στο Χρώμα

H εταιρεία Τρακαδάς είναι μία οικογενειακή εταιρεία και αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων οικοδομικών χρωμάτων στην χώρα, το οποίο υπηρετεί πιστά και με συνέπεια τους καταναλωτές και επαγγελματίες από το 1940.

Η Τρακαδάς διαχρονικά διαθέτει μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα. Στόχος της είναι, η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους

ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ικανοποιούν τις όποιες ανάγκες και επιθυμίες. Η εταιρεία προσπαθεί να κάνει την διαφορά σε όλο τον κύκλο των συνεργασιών της, με τους πελάτες, τους προμηθευτές της αλλά πάνω από όλα με το ανθρώπινο δυναμικό της. Αυτό είναι η κινητήριος δύναμη και η ειδοποιός διαφορά για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού και πάνω στο οποίο επενδύει για την συνεχή επιμόρφωσή του.

Παράλληλα, η εταιρεία αντιλαμβάνοντας την οντότητα της ως μέρος του όλου μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, αναλαμβάνει δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ενέργειες προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με τα καταστήματα χρωμάτων Τρακαδάς προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του για μικρές ή μεγαλύτερες εργασίες που θα κάνουν το σπίτι του πιο όμορφο.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση ΤΡΑΚΑΔΑΣ στο [email protected] έως το Σάββατο 23/5/2020 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρακαδάς, Επιλογή, Χρώμα,trakadas, epilogi, chroma