Τοίχοι που καθαρίζουν εύκολα με ένα πέρασμα από την Sigma Coatings

Κορυφαία Ολλανδικά χρώματα από την Sigma Coatings και την PPG. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χρώμα, στηρίζουμε καθημερινά με συνέπεια και πάθος, τη δέσμευση μας απέναντι στις προσδοκίες των πελατών μας. Στόχος μας, να εμπνέουμε μέσα από καινοτομίες, πρωτοποριακές και ποιοτικές λύσεις που προστατεύουν και ομορφαίνουν τον κόσμο.

Ξεκινώντας το 1722 στην Ολλανδία, η Sigma Coatings είναι σήμερα μέλος του διεθνούς ομίλου εταιριών PPG Industries, που καλύπτει

το 11,5% της παγκόσμιας παραγωγής χρωμάτων σε περισσότερες από 60 χώρες στον κόσμο. Η μακραίωνη εμπειρία, η συνεχής έρευνα, η σύγχρονη τεχνολογία και η αξιοπιστία στα συστήματα χρωματισμού, συνέβαλαν στη διεθνή καταξίωσή της. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα, είναι η αφοσίωση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων για τον Αρχιτέκτονα-Μηχανικό, επαγγελματία Ελαιοχρωματιστή και τον απαιτητικό Καταναλωτή, με γνώμονα πάντα, το σεβασμό στο χρήστη και στο περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αλλά επειδή μας αρέσει να γιορτάζουμε την κάθε εποχή μαζί σας έτσι και τώρα που αρχίζει το φθινόπωρο και ξέρουμε καλά πως όλοι θα θέλατε μια αλλαγή στο σπίτι, προσφέρουμε σε συνεργασία με την εταιρεία Sigma Coatings σε ένα τυχερό/ρη αναγνώστη χρώματα για το σπίτι των ονείρων σας!!!

Αναλυτικά προσφέρουμε
4 τμχ. x 10Ltr πλαστικού χρώματος εσωτερικής χρήσης
4 τμχ. x 2.5Ltr ριπολίνη
4 τμχ. x 2.5Ltr αστάρι

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Sigma” στο [email protected] έως την Κυριακή 25/10/2022 στις 23:59.

Καλή επιτυχία σε όλους 

Το άρθρο Τοίχοι που καθαρίζουν εύκολα με ένα πέρασμα από την Sigma Coatings εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα