Θερμαντικά σώματα με εγγυημένη ποιότητα και ξεχωριστή εμφάνιση

Ξέρετε πως τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε να σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις για την θέρμανση του σπιτιού. Υπάρχουν πλέον αρκετές επιλογές αλλές πιο μοντέρνες άλλες πιο κλασικές. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μια εταιρεία που αν και έχει πολλές δεκαετίες ιστορίας, πρωτοπορεί με σώματα θέρμανσης που εξοικονομούν ενέργεια αλλά και με ξεχωριστή εμφάνιση.Η Μεταλλουργία Αττικής είναι εταιρεία
που δραστηριοποιείται στην παραγωγή θερμαντικών σωμάτων καλοριφέρ από την δεκαετία του ’60. Η συνεχής αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού όπως και ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός ποιοτικού ελέγχου κρατούν την εταιρεία στην πρωτοπορία των εταιρειών θέρμανσης όλα αυτά τα χρόνια.Έχουμε πλέον επιτύχει μέσα από τη μακρά πορεία μας στην Ελληνική αγορά την καθιέρωση μας ως την εταιρία που γνωρίζει καλά τις ανάγκες ποιοτικής θέρμανσης δίχως απώλειες με τον μέγιστο χρόνο ζωής των σωμάτων καλοριφέρ.Η Μεταλλουργία Αττικής, επενδύει τα τελευταία 55 χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Πολιτική της εταιρείας είναι η υποστήριξη του πελάτη, που ξεκινά από την σωστή διαστασιολόγηση του θερμαντικού σώματος καλοριφέρ, την έγκαιρη παράδοση έως την εγγυημένη αρχική θέση σε λειτουργία.Το εργοστάσιο όπως και οι αποθήκες της εταιρείας βρίσκονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αλλά επειδή μας αρέσει να γιορτάζουμε την κάθε εποχή μαζί σας έτσι και τώρα που αρχίζει το κρύο και ξέρουμε καλά πως όλοι θα θέλατε μια αλλαγή στο σπίτι, προσφέρουμε σε συνεργασία με την Μεταλλουργία Αττικής σε ένα τυχερό αναγνώστη δυο θερμαντικά σώματα της επιλογής του για ενα πραγματικά ζεστό χειμώνα!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Θέρμανση” στο [email protected] έως την Πρωτοχρονιά (Κυριακή 1/1/2023) στις 23:59.

Καλή επιτυχία σε όλους

Το άρθρο Θερμαντικά σώματα με εγγυημένη ποιότητα και ξεχωριστή εμφάνιση εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θερμαντικά,thermantika