Ταγλής Α.Ε.Β.Ε: Απο το 1960 συνεπεια και ποιοτητα στον χώρο του ξύλου

Συνώνυμο του πρωτογενούς τομέα της ξυλείας, η Ταγκλής Α.Ε.Β.Ε. καλύπτει μέσα από τη δραστηριότητά της όλα τα επιμέρους κομμάτια της: Από την κοπή, την πρίση, την ξήρανση ή την άτμιση, ως και την πλάνιση.
Όπως λένε οι ίδιοι “Πρώτη μας ύλη, επιλεγμένοι με τα αυστηρότερα κριτήρια κορμοί από δάση της Ελλάδας αλλά και της Κεντρικής Ευρώπης. Μια πρώτη ύλη, που αφού επεξεργαστούμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε και προσφέρουμε καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Με μια ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς

και μια ασύγκριτη ποικιλία ποιοτήτων και διαστάσεων, πλανισμένης ή μη ξυλείας” ενώ συμπληρώνουν πως “Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο στις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων μας. Η ποιότητα των προϊόντων αλλά και η συνέπεια στη διαλογή τους χαρακτηρίζουν την ποιότητα μας στο χώρο της ξυλείας”.

Έτσι εμείς στο NewsVoice.gr αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε σε συνεργασία με την εταιρεία Ταγλής Α.Ε.Β.Ε. τις μπρικέτες για την θέρμανση τον φετινό χειμώνα σε μια τυχερή οικογένεια σε διαγωνισμό μας την πρωτοχρονιά. Γιατί όμως μπρικέτα και όχι τα κλασικά καυσόξυλα; Ρίχνοντας μια μόνο ματια στο site της εταιρείας www.taglis.gr θα διαπιστώσετε πως οι μπρικέτες έχουν διπλάσια θερμαντική απόδοση σε σχέση με το ξερό καυσόξυλο και τριπλάσια με το χλωρό ενώ ανάβει εύκολα με σταθερή φλόγα και δεν λερώνει ούτε κατα την μεταφορά πχ στο αυτοκίνητο, αλλά κυρίως ούτε κατά την αποθήκευση. Εντυπωσιακό όμως είναι πως η μπικέτες της εταιρείας Ταγλής Α.Ε.Β.Ε. μετά την καύση τους αφήνουν λιγότερο απο 1% υπόλλειμα στάχτης και πως είναι Ελληνικό προϊόν.  Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας αλλά και να δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Μπρικέτες” στο [email protected] έως το Σάββατο 2/1/2021 11 π.μ. και κερδίστε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι για τον φετινό χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταγλής, 1960,taglis, 1960