Παρουσίαση των Subaru Crosstrek & Solterra στα 10 χρόνια Πλειάδες Motors

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS, επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας στην έκθεσή της στο Χαλάνδρι με αποκάλυψη-έκπληξη των ολοκαίνουριων Subaru Crosstrek e-Boxer και Solterra, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της ιαπωνικής μάρκας.

Τα 10 χρόνια πορείας της στην Ελλάδα γιόρτασε η ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS, επίσημος εισαγωγέας

Subaru στη χώρα μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα και την τίμησαν με την παρουσία τους επίτιμοι καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS.

Ο Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα, Yasunori Nakayama, και ο Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Πλειάδων μαζί με τον Nicola Torregiani, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Subaru Italia αποκάλυψαν τα δύο νέα μοντέλα, τα οποία θα βρεθούν επί ελληνικού εδάφους το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ο λόγος για το νέο υβριδικό Crosstrek e-Boxer, που αποτελεί εξέλιξη του XV, καθώς και για το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra, το αυτοκίνητο που θα εισάγει την ιαπωνική φίρμα στην κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Τα νέα μοντέλα κέρδισαν ήδη τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων, με το ηλεκτρικό Solterra να προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων της ηλεκτροκίνησης και όχι μόνο!

Ο κ. Χεκιμιάν μίλησε για την πορεία της ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS στη χώρα μας και ευχαρίστησε όσους την έχουν στηρίξει, ενώ οι κ. Nakayama και Torregiani μίλησαν με ιδιαίτερα τιμητικά λόγια για την ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru. Η Subaru Italia, μάλιστα, προσέφερε συμβολική πλακέτα μαζί με ευχές για καλή ευημερία.

www.newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρουσίαση, Subaru Crosstrek, Solterra, Πλειάδες Motors,parousiasi, Subaru Crosstrek, Solterra, pleiades Motors