Πάρις Χίλτον: Ξανά στο προσκήνιο η κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν 16 χρονών

Νέες αποκαλύψεις έκανε η Πάρις Χίλτον για τον εφιάλτη της κακοποίησης που έζησε όταν ήταν 16 χρονών σε οικοτροφείο της Γιούτα, το Provo Canyon School, με αφορμή μια έρευνα που δημοσίευσε η New York Times σχετικά με τις κατασκηνώσεις και άλλα προγράμματα που ισχυρίζονται ότι «βοηθούν τους νέους να ξεπεράσουν προβλήματα ψυχικής υγείας και συμπεριφοράς».

Η Πάρις Χίλτον

είχε κάνει τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της ζωής της, «This is Paris», αποκαλύπτοντας ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο συγκεκριμένο οικοτροφείο. Για το θέμα μίλησαν και άλλα θύματα κακοποίησης, τα οποία η ξενοδόχος του κολοσσιαίου ομίλου ξενοδοχείων δεν αναφέρει ως «φοιτητές» αλλά ως «επιζώντες».

«Στο Provo Canyon School, με ξυπνούσαν στη μέση της νύχτας άντρες μέλη του προσωπικού και με οδηγούσαν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να μου κάνουν κολπικές εξετάσεις», γράφει εκ νέου στο Twitter η Πάρις Χίλτον, αναφέροντας ότι όλα αυτά τα δήλωσε και στη New York Times.

Έγραψε ότι την απειλούσαν με απομόνωση αν μιλούσε και ότι έπρεπε να σταματήσει να κλαίει. «Αυτή ήταν μια επαναλαμβανόμενη εμπειρία όχι μόνο για μένα αλλά και για άλλους #επιζώντες. Κακοποιήθηκα και κλαίω καθώς τα γράφω αυτά γιατί κανένας, ειδικά ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικά. Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει να ξέρω ότι αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σε άλλα αθώα παιδιά».

«Είναι σημαντικό να μιλάμε για αυτές τις οδυνηρές στιγμές, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτή η κακοποίηση», προσθέτει η Πάρις Χίλτον και καλεί τον κόσμο να κινητοποιηθεί για να σταματήσει η λειτουργία όλων αυτών των εγκαταστάσεων.

Σοκαριστικά είναι και τα βίντεο που δημοσιεύει η New York Times με πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των εν λόγω «κέντρων», τα οποία δείχνουν απίστευτα περιστατικά ωμής βίας.

www.newsit.gr

Το άρθρο Πάρις Χίλτον: Ξανά στο προσκήνιο η κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν 16 χρονών εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα